Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kory

Member
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Kory

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. hi i installed amd drivers but they only worked on the integrated gpu so i decided to reinstall it but now it wont find a single one of the 2 gpus i dont know what to do please help me
  2. hi this morning i went to turn on my pc and i got a error saying srt.trail.txt is missing or broken ive followed a lot of tutorials but didnt manage to fix it
  3. yesterday windows crashed while updating it turned off the computer without trying to turn it on again so i turned of power and went to sleep this morning my computer doesnt wanna boot i hear fan spinning then it turns on but when i press it to turn on again it does the same but doesnt turn off.
  4. hi so u upgraded my computer today to ryzen but my gskill ram (2x8 supposed to run at 3000mhz) runs at 2133 and any atempt to change it results in no video output motherboard is asus prime b450-m k
  5. ah yes allready found the site hopefully it will do
  6. ooh so is there any way to get around it or do i just need to reinstall
  7. yep i do not have a steam version because it was just cheaper
  8. well i never used them so i never needed them and the few gigs of space are allways handy how should have i known that a game needs these things ?
  9. i got it from the rockstar store and its straight out not launching and my setup is a rx460 2gb 8gb ram windows 10 pro N and a amd X4 840
  10. so i spend the last 2 days downloading gta to get a MFREADWRITE.DLL error i allready had to go into windows and change some stuff in the regedit. i heard gta needs windows media player but my version doesnt come with it nor wants me to install it its really stupid that iam having this error but i just want to play a game.
  11. after reinstalling windows my harddrive usage went down but now windows is using so much of my allready slow cpu its insane just noticed that windows is showing my cpu as having 2 cores but 4 physical cores
  12. that may be it too which it seems kinda random but yea ill run chkdisk and if it find nothing ill get the 1809 usb somewhere and install that
  13. ill check it out but as of me typing this my hardrive is at 50% which i remmember being about how much usage it had on the old install
  14. nothing on that scale happened no checkdisk no corrupt sectors and it all started happening after the install and i still have the same boot time from bios i allways had.
×