Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Slayerking92

Member
  • Content Count

    772
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Funny
    Slayerking92 reacted to Mark Kaine in Backup / clone program with offline installer that runs on Vista   
    I'm going to try resurrecting an old amd64 / Vista PC, and if it works I want to backup / clone the hard drive so I can swap it for a newer one. But the PC is obviously offline so I can't use one of those installers that first download everything, I need an offline installer therfore. 
     
    TIA
  2. Funny
    Slayerking92 reacted to youngMata in Can I mount an ssd with velcro 3m adhesive?   
    I recently got an ssd, i have gone so long without one i finally decided to buy one. I ran into an issue of not having the stand-offs to mount the ssd correctly. I had an idea to mount it with some velcro 3m tape cause it is about the thickness of a stand-off. I want to know fast as i want to get stuff setup tonight.  

  3. Funny
    Slayerking92 reacted to MS-DOS in Has long term bluetooth radiation been studied on VR headsets?   
    Specifically when you are wearing a headset 4 or 5 hours in a row. What i've read is "it's not proven it does harm, but we haven't studied it long term yet to say it's 100% harmless" basically. Sounds like "we can't say 100% to cover our ass legally". They used to say a similar thing about smoking cigs back then.
  4. Funny
    Slayerking92 reacted to TeddyStark45 in Anyone got any information on the rtx 3060 stock situation.   
    I’m just wanting to see if there are any 3060s that are going to be incoming in big numbers at any point soon. Also knowing the best place to find them would also really be cool. Thanks guys
  5. Funny
    Slayerking92 reacted to Electronics Wizardy in AMD raid 0 vs Intel raid 0   
    What boot times do you get? Raid shouldn't give you 4x faster boot times, like 5-10% faster at most. What intel board? wast this going over the DMI?
     
    Id really avoid any mother board raid, just use software raid instead, works much better.
  6. Funny
    Slayerking92 reacted to oldnick in How long did the last mining craze (2017-2018) effect on GPUs lasted for ?   
    I am just wondering if anyone have a precise idea about when exactly did the mining craze of 2017 started effecting pc hardware (mainly GPUs) and when did it end and prices and availability return to normal
     
    I know the current situation isnt exactly the same (becase of covid etc..) but I still want to know
     
  7. Funny
    Slayerking92 reacted to BadWorksFun in Game Server Parts Compatibility Check   
    AMD Ryzen 9 5950x 3.4 GHz 16-Core Processor
    Noctua NH-D15 82.5 CFM CPU Cooler
    Gigabyte B550M DS3H Micro ATX AM4 Motherboard
    Crucial 32 GB (1 x 32 GB) DDR4-2666 CL19 Memory
    Crucial 32 GB (1 x 32 GB) DDR4-2666 CL19 Memory
    Crucial 32 GB (1 x 32 GB) DDR4-2666 CL19 Memory
    Crucial 32 GB (1 x 32 GB) DDR4-2666 CL19 Memory
    Western Digital Blue 2 TB M.2-2280 Solid State Drive
    Western Digital Blue 2 TB M.2-2280 Solid State Drive
    CyberPower RMCARD205 – remote management adapter

    Any 2u Server Chassis Recommendations? and Power supplies?

    The main game this server will be hosting would be minecraft on Pterodactyl Panel.
    Also The CPU is likely to be above 30% Usage for large amounts of time.
    And would the 2666mhz of ram handicap the 5950x when it comes to Game Server Hosting?
     
  8. Funny
    Slayerking92 reacted to Doug_Dangger in Printers - Starter Cartridges   
    I am 100% correct.  Tires are consumables for cars.
  9. Funny
    Slayerking92 reacted to GoonR in Looking for MB and CPU which support ddr3 ecc ram   
    I got 4x16 gigs of ddr3 ecc ram offered from a friend for almost free. As I've been planning on building a second pc for home server purposes, I bought them. 
    Although, my problem is that I can't find any decent motherboard that supports it.
    I'll be building it on my own, have no other components other than the ram yet.
    What are my options for a good motherboard and cpu combination, if there are any, that support it?
     
  10. Agree
    Slayerking92 got a reaction from FAZIN in Motherboard only works when I bend it   
    A broken trace or loose solder point that makes contact when bent in a certain way.
  11. Funny
    Slayerking92 reacted to Nena Trinity in Is 1080Ti worth 1200usd new in 2021?   
    The title... OwO
  12. Funny
    Slayerking92 reacted to Notte in USB3 instead of sata for all internal mechanical drives?   
    Hello, everyone!
     
    Novice (read clueless) PC builder here and a new member of this community.  I was thinking about connecting my PC's internal storage via USB3 instead of SATA using internal USB-to-SATA adaptors. I.e I'd buy a pcie USB expansion card and nothing would be connected through my motherboards SATA ports. My possibly stupid idea here is to be able to hotswap drives whenever a raid disk fails without having to bring the whole system down. I want the ease of hot-swapping server drives in my personal computer.
     
    If we ignored the financial downsides of having to buy expansion cards and adapters, would a USB-only system be a good idea? Would performance be impacted too much (assuming normal mechanical drives and sufficient USB bandwidth)?
     
    Note: I'm not sure this is the right section to post my question. Apologies if it isn't.
  13. Like
    Slayerking92 got a reaction from LeonandElite in Motherboard only works when I bend it   
    could try something like this first.
     
     
     
  14. Agree
    Slayerking92 got a reaction from Applefreak in Motherboard only works when I bend it   
    A broken trace or loose solder point that makes contact when bent in a certain way.
  15. Funny
    Slayerking92 reacted to epicminingmoney in Just upgraded my mining rig! Really pleased with the hash-rates on the 3070.   
    Wasn't sure if the three hour line was worth it for mining—the money proved otherwise!

  16. Funny
    Slayerking92 reacted to watacukrowa in help me pls theres smth wrong   
    so basically you know how on amd motherboards, theres brackets you need to take off to put on your cooler. well, the screws keeping those brackets in. refuse to come out, and i have a magnetic screwdriver and stuff it just wont come out. help pls
  17. Funny
    Slayerking92 reacted to noodlespinbot in Should I get a samsung 860 EVO?   
    idk i just saw some reviews that said that
  18. Funny
    Slayerking92 reacted to noodlespinbot in Should I get a samsung 860 EVO?   
    ok thanks. i should've specified i meant i was scared it would break down in less than a year or so
  19. Funny
    Slayerking92 reacted to noodlespinbot in Should I get a samsung 860 EVO?   
    My asseno drive sucks and I was going to upgrade to a Samsung 860 EVO, but am unsure if it is gonna break down or not.
  20. Funny
    Slayerking92 reacted to zogthegreat in Using a server PSU for 12v power supply   
    Hi everyone!
     
    I'm upgrading an old PrintrBot Plus 3D printer. This is the original PrintrBot and there is no support for this printer anymore. I'm using a BigTreeTech SKR-E3-DIP for the new controller and a BigTreeTech BTT-TFT35-E3-V3.0 for the display.
     
    I have an old Dell server PSU that I would like to use as the power supply for the printer. It's small size will be perfect for mounting to the printers chassis.
     
    Does anyone know how to get this PSU to power on when the 120v power is turned on? I tried just plugging it in, but I only get 2v off of the positive.
     
    Thanks!
     
    zog


  21. Funny
    Slayerking92 reacted to InsenerKarl in Can't boot without CSM after BIOS reset   
    Hey!
     
    I tried to overclock my RAM, kind of failed so I just reset my BIOS. Now I can't boot without using CSM. Says that there isn't an UEFI driver present or something like that. Is there any way to fix this without reinstallling windows? I have an ASUS x570 Gaming E motherboard. 
  22. Funny
    Slayerking92 reacted to PC GAMER 01 in Windows File share problem over LAN   
    I'm the biggest noob at networking. This may be a stupid question tell me if it is. I have 2 Windows 10 PC's both plugged directly into the router via gig ethernet. On one of them I have a folder that I have shared using the built in Windows share. For some reason if I go on the 2nd PC and try copy a file over the network from the first PC, I get the same speeds of the internet my router is providing (50mbps). Should I not be getting closer to Gigabit speeds as it's being sent over LAN? I think the problem is that it's not being send over LAN but through the network provider and being sent back to me but I don't know much about this.
  23. Funny
    Slayerking92 reacted to GhostDog786 in Double checking my server build before purchase   
    I'm thinking of getting an IBM System x3650 M3 and then outfitting it with 2 Xeon L5640's and 36gb ram, could someone please double check my plan before I go out and purchase all the stuff (like that it would work and be alright for a decent sized website)?
     
    I'm expecting ~10000 visitors a day max (although I've gotten enough power for 1000 at any one moment from what little info I was able to find), w/ 25 total pages, each page averaging 2000000 bytes, working out to about 138888kb/s peak bandwidth (or 0.1388888 GB/s). 
  24. Funny
    Slayerking92 reacted to vankin in Possibly shorted my hard drives...   
    I was putting my hard drives in my unraid server under 1 molex to sata extension and now even with different sata connectors, the hard drives won't spin. Is there a test I can do to see if the hard drives are still functioning? Is this an easy fix for a professional? 
  25. Funny
    Slayerking92 reacted to DeS_2002 in Recovering data off an external hard disk not working   
    Hi.
    So I've been trying to recover some data off of this external USB hard drive.
    It’s a SONY 1TB External USB hard drive, (specs here)
    I would have taken this to a professional data recovery service, but the data on this HDD is more of a 'nice to have again' kind of data than something very important.
    So, what happened is that this HDD was plugged into an old laptop for a while, and the laptop turned out to have a lot of malware on it. (I found this later on when I was told to speed that laptop up; I ended up doing a fresh Windows install on it).
    When the drive was plugged into that laptop, the files could be accessed normally, but when it was taken out and plugged into another computer, it didn’t show up in file explorer anymore.
    I opened up disk management and it showed up as unallocated space, and prompted me to initialize the disk before it could be used.
    https://imagizer.imageshack.com/img924/7031/PL55Ue.png

    But when it tried to initialize it in either MBR or GPT, a window opened saying 'incorrect function'.
    Here is what it showed:
    https://imagizer.imageshack.com/img923/2863/ZMjnYl.png

    I have recovered files from other drives before, and I thought it might be a corrupted MBR.
    The next thing I did was to open up EaseUS data recovery wizard (as I have used this before), and scan the drive.
    The problem is that the scan is stuck at 0% for about 14 hours, and the estimated time shows up as 2:38:00, but every 10 minutes or so, it resets and shows as 2:38:00 again, never counting down from there.
    I know that scanning hard drives, especially big ones for data recovery takes a long time, but it is stuck at 0%, and the timer keeps resetting.
    https://imagizer.imageshack.com/img922/9629/PTYtNR.png

    I have verified that the EaseUS installation works by scanning a USB stick and all the deleted files show up after the scan.
    I even made a bootable EaseUS media with their free tool, and booting off of that and trying to scan the drive, but the same thing happens.
    Next, I tried to rebuild the MBR using AOMEI partition assistant, and it finished rebuilding the MBR, but still I couldn’t initialize the disk in disk management, or scan it with EaseUS.
    I tried converting the disk to GPT, but AOMEI partition assistant couldn’t do it, showing this error.
    https://imagizer.imageshack.com/img923/7098/p0XfLD.png

    Also, AOMEI partition wizard freezes randomly just after opening when the drive is plugged in, but works normally when it’s not plugged in.
    So then I opened up the USB enclosure, and plugged the Seagate 3.5 inch drive inside directly into my PC to make sure that it wasn’t the USB controller on the enclosure that was the problem, and surely enough, it wasn’t.
    The same things happen, although disk management shows up a different prompt when trying to initialize it., ( showing up the error ‘data error: cyclic redundancy check’)
    https://imagizer.imageshack.com/img923/1561/h57NzD.png
    And also, I plugged in a working 3.5inch hard drive to the enclosure, and it showed up as it should, so the USB controller isn’t causing the problem.
    When the drive is plugged into a SATA port in my PC, and I try to rebuild the MBR using AOMEI partition assistant it still finished rebuilding it, but when I try to initialize the disk, it fails, and shows this error:
    https://imagizer.imageshack.com/img923/9051/CsKKos.png
    At this point, I have tried everything that I know of.
    I could just let EaseUS run and see what happens, but I doubt that will come up with any results as the timer keeps resetting.
     
    Also, the drive doesn't show any SMART status at all.
    Both CrystalDIskinfo and HWinfo don't show anything.
    https://imagizer.imageshack.com/img923/3166/v1CKh0.png


    Is there anything else I should try to do?
    Any help at all is appreciated
     
×