Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

buffthingy

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

1 Follower

About buffthingy

  • Title
    Junior Member
  • Birthday Jul 07, 1990

Profile Information

  • Location
    Canada
  • Gender
    Male
  • Interests
    Path Of Exile!
  • Occupation
    Froyo Guy ;)

System

  • CPU
    Core i7 4770-K
  • Motherboard
    ASUS Z-87 A
  • RAM
    8GB Corsair Vengance
  • GPU
    Dual GTX 670's
  • Case
    COSMOS S
  • Storage
    500GB Black Caviar
  • PSU
    TX750W
  • Display(s)
    SyncMaster 2343 2048x1152
  • Cooling
    h100
  • Keyboard
    Painted Razer BlackWidow
  • Mouse
    Corsair M90
  • Sound
    Parrot Zik, HD 515 Samson C01U Microphone
  1. Thanks man, ordered the parts, hopefully they'll arrive soon!
  2. Hey guys, I want to plug my wii into my PC monitor. It has a VGA output, and I've heard that it should work. I don't really care for sound, but if there is a cheap option to make the sound work, it would be a nice bonus. Would something like this work: http://www.ebay.ca/itm/15-Pin-VGA-Male-to-S-Video-4-pin-RCA-Composite-Female-Adapter-Cable-au-/111191800562?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item19e38c3af2&_uhb=1 Or something like this: http://www.ebay.ca/itm/PC-LAPTOP-VGA-SVGA-TO-S-Video-3-RCA-Composite-AV-TV-Out-Converter-Adapter-Cable-/321368917076?pt=US_FireWire_Cabl
  3. That option doesn't come up when i look at it
  4. Hey guys. I recently started using a new setup, and my mic is giving off A LOT of static. I'm using a Yamaha Audiogram 6 USB interface, and an apex 435 condenser microphone. Even when the levels are down there is a bunch of it. If anyone could help I'd be very happy I can provide more information if needed.
  5. I don't think I have another one, but that's fix I guess it's time to go to the store
  6. Tried that, no luck. Thanks for the adive though!
  7. I just plugged it into my Mac, and It worked! I brought it back to my PC, and it worked there too! I unplugged it to set it back up in the shock mount, and now it doesn't work again...
  8. I just plugged it into my Mac, and It worked! I brought it back to my PC, and it worked there too! I unplugged it to set it back up in the shock mount, and now it doesn't work again...
  9. Hey guys, I've been using this mic for a while and it's never really had any issues. One day I booted up my computer and it's not recognized, it realizes there is something plugged in but the mic will not work, and the indicator light is off. I've tried restarting the computer, plugging it into every USB port on the computer, uninstalling all the USB port drivers and restarting. The mic is considered to be plug-and-play, so there are no drivers to be found. If someone could help me out I would be extatic! Cheers!
  10. I never did a fresh install, I just booted it up and Authenticated my non-cracked copy of Windows. Looks like I might have to wipe it...
  11. Hey guys! I recently upgraded my computer, since things were pretty cheap during the Black Friday sales, and I have noticed my computer is running extremely slow. At first It was insane, everything was buttery smooth, as I expected for the money I payed. After around a week things just stopped. Boot up time went from around 20 seconds to a couple minutes, Games went from 120FPS to 20-30. Even opening up Firefox is slow! I made sure my Ram and CPU were running fine, and they were, Computer also realizes there are 2 graphics cards. It feels like it started after I authenticated my windows 7, but
  12. Awesome! Sounds sick! Still running my i7 930, so maybe this will be a chance for me to upgrade!
×