Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TOPET3

Member
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About TOPET3

  • Title
    Newbie

Contact Methods

  • Steam
    lgd_topete
  • Xbox Live
    lgd topete

Profile Information

  • Location
    València
  • Gender
    Male
  • Interests
    Heavy Metal, Tv series, hardware, programming, gamming...

System

  • CPU
    AMD FX 6300 ...for now
  • Motherboard
    asrock 970de3/u3s3
  • RAM
    12gb dd3 1333MHz
  • GPU
    Zotac Gtx 1060 Amp 6Gb
  • Case
    3R-SYSTEM R105SH Silver ATX
  • Storage
    Samsung 850evo SSD 120GB + TOSHIBA HDD 2TB
  • PSU
    Tacens Radix VI 650W
  • Display(s)
    LG e2250v
  • Cooling
    CRYORIG H7
  • Keyboard
    Cheap Logitech
  • Mouse
    Cheap Logitech
  • Sound
    Sony srs-db500
  • Operating System
    Win 10 / Linux Mint

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Has to be the card. I have a Sapphire Pulse 5700xt. I got a lot of random black screens with sound and then nothing. Sometimes when installing or updating drivers something fail and they are not stable. At least that is what Hardware Unboxed said.You must already read this but get latest bios version, unistall the drivers with DDU on safe mode and reinstall, in my case version 20.1.3 seems to do the trick.
  2. In my humble opinion ips is overrated, at least for gaming, usually they suffer from white halos and ghosting. Myself after a lot of research got a 1440p 144Hz 1ms VA panel from MSI for 300€ and I am very satisfied. I am never returning to 1080p. Btw you can always play on a 60Hz panel at 144fps, only shows 60 frames but game will be smooth. But if I have to chose I rather play at 60fps on a 144Hz.
  3. I ask Asrock support, I think they do not even read the email because they told me to install other version of AsrRgbLed wich is not compatible with my board XD. And flash the chip, what I did and same result, red led always on, or all pink if flash fail, a shame. I notice that if I change mode for a millisecond works well and then red switch on changing final color. That is pure blue (0, 0, 255)... very annoying.
  4. Hi guys, I have an Asrock AB350M Pro4 and I think maybe since last bios update, P.6.40, my red leds are always on making blue: purple and green: yellow. It is not a connection issue cause the 2 headers have the same issue and I did not disconnected them, they work properly before. I tried flash rgb chip again and clear CMOS but nothing. Do you know if I can downgrade bios version (AGESA1.0.0.4 Patch B)? I don't know if it is worth it. If someone has the same board can check it up maybe has nothing to do with bios and mobo rgb is broken.
  5. I been tinkering with wattman and saw the curve min value is 800Mhz. But mine is 5-20MHz. And I put some 8k video but keeps the same and video stutter a lot. Whatever i do on wattman dont applies. You can see a clock of 16 and a peak of 227 during the video.
  6. Ok I am gonna try 18.12.3 but the one that amd is pushing on their page is the 19. Yea I tried launcher, and 64b binari but global seems to override the settings... I tried version 18 but 'Installer cannot properly identify the AMD graphics hardware'
  7. 19.8.2 Im pressing update about all the time...
  8. Was trying that, and cause the launcher dont detect profile, press F11 to minimize and change global settings and pc crash (twice right now) i had to press reset button.
  9. Are you telling me that I have to expect high and unstable frametimes from a 5700xt, even a 2070super, than a 1060? Really? I know never happen to me, specs are: ryzen 5 1600 3.7GHz, 16GB DDR4 3200MHz, m.2 nvem, 2k 144Hz msi optix. 1060 was working perfectly no alt+tab crashes, stable frametimes. Never had a proper gaming ati gpu and i was willing to let nvidia but this is unappealing.
  10. The game was already max out when using old gpu. Only thing that was missing was 200% scale resolution and did nothing. I will try to tinker more with radeon profile and put some youtube videos on background ?. I know is a shitty game but i play a lot, and with that and all the Alt+Tab crashes and the freesync and monitoring sw flickering idk im thinking of returning it...
  11. I know I tried upscaling resolution and same outcome. But that is no excuse for a 420€ card to perform worst than an almost 3 years old 1060, no?
  12. Yes I did use DDU first to install drivers, I touch wattman settings and the gpu temps went crazy. I reinstall and never touch wattman again... By the way Control works fine clock max out, 60fps on 2k (if you quit afterburner), but BOTW on cemu is unplayable, like 0-2fps 1080p, when i was cap at 48fps 1440p. :´(
  13. Hi, I recently bought a sapphire pulse 5700 xt, after waiting a lot, coming from a gtx 1060 6gb. Me questions are: Why the core clock is so low when I am playing some low requirement games at 144fps (like paladins, i know...) and makes the game stutter? I am talking like 200MHz. When the 1060 was on max turbo (1886Mhz) always when gaming and causing 0 stutter or flickering and with better and stable frametimes. Shame. Or maybe has nothing to do with the low clock, any tip? And on the other hand the memory clock is always max out, even at idle. If I go from 144
  14. Hi everyone! I have an odd problem: My ram was working fine at 3200MHz until someday I plug off the PC to clean a little, and when I try to switch on again, it stops posting unless it gets to default memory speed. It was working fine at 3200 for about 2 months... Nothing change, i checked uefi multiple times, battery is good, put it to 1.40V, even flash with last bios again 3.10. And not a single OC value post now, only default 2133 My specs: Ryzen 5 1600, asrock ab350m pro4 v3.10, 2 sticks 4gb G.SKILL Trident Z ( F4-3200C16D-8GTZB ). Maybe my old power supply has something to d
  15. Ey, noise is not the problem. I was worried with healthy of the gpu and fans because continuously on/off cycle has to be bad for sure. Now starts on 62ºC and keep it under 80ºC with +-45% fan speed. Card's fans seem to be great, My concern was if I must worry with the fans not even get on under 62º or if it's better to switch on fans from start at 15% non-stop feature whatsoever.
×