Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

FinnJim3

Member
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FinnJim3

  1. yesterday my PC bluescreened and after that it has not been waking up from sleep. when I force shutdown and I turn it back on and it the fans spin and then they stop and then they turn on again and the motherboard says there was an overclocking failure, even though it is running at stock settings. Asus p6X58D-e motherboard Intel Xeon X5650 CPU
  2. in the security policy editor I discovered that 'Interactive Logon: Do not display last username' enabled. I turned it off and now it shows on the login screen, AND auto login works!
  3. it dose not, it just says 'Other user' with an ok box then i type in my username and login. it would auto login before.
  4. I have a logitech G240 witch i payed $20 NZD for.
  5. I was tinkering around with windows server and i connected my windows 10 Pro workstation to it and after leaving my user dose not show up in login screen, i have to type it into the 'other user' option.
  6. I have brought a hp P4300 G2 server and am looking into operating systems and file systems to run on it?
  7. Because it needs to run on a separate server.
  8. I have used handbrake in the past. do you know to to use it to transcode to cuneiform???
  9. I am looking for a free video transcode application that has the capability of handling 4k 60FPS footage and transcoding to Cineform. I needs to be able to have a watch folder and output folder. it can be for any OS.
  10. Okay, i will also change the thermal paste while i have the logic board out then.
  11. One of the displays was the built in and the other was an external display plugged in to the mini DisplayPort, so yes.
  12. I plugged in A second display and it showed the lines in the same spot.
  13. you could try setting up a windows VM using the trial version of VMware Fusion and from there passing through the USB drive and creating A install disk with Rufus.
  14. i brought a mid 2010 21.5" iMac and it shows lines down the display. at first I thought that it was a screen issue but I plugged in a second display and it showed the same lines so I think it is a GPU issue.
  15. open disk utility on your mac and then click on your drive and it should say what the partition map is
  16. make sure that iGPU multi monitor is disabled and then set your primary video output to pcie.
×