Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

PhyZyx24

Member
  • Content Count

    122
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About PhyZyx24

  • Title
    Member
  • Birthday Feb 24, 1998

Profile Information

  • Location
    Philippines
  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Intel Core i3-4160
  • Motherboard
    Gigabyte H97M-D3H
  • RAM
    Apotop 2x4GB 600Mhz DDR3
  • GPU
    Palit GTX 750 Ti StormX Dual
  • Case
    Itrend Navy Case
  • Storage
    Toshiba 1TB
  • PSU
    Corsair VS450
  • Mouse
    Logitech G402
  • Operating System
    Windows 10 x64

Recent Profile Visitors

602 profile views
  1. Specs: Ryzen 5 3600 RX 5600 XT 16GB Ram Seasonic Focus GX 650 i was just browsing a few hours ago and now it just stops working for reasons i dont know
  2. I have my pc working earlier but now when i try to boot it up the monitor just says no signal. All LEDs are lit and already done reseatting RAM and GPU, reset CMOS and change HDMI cables but still no signal on monitor.. please help. thanks
  3. i think they cheap it out assuming users will just get aio or better cooler ive just upgraded from i3 4160 where max temps are just 55-60 so this 80-85 under load really bothers me
  4. I think wraith max is what we have here available seems nice, only 65ish under load, unlike now which is about 80-90 which bothers me much
  5. My new ryzen 5 3600 on stock cooler runs at high temps around 65-70 on idle and 80-85 at gaming on 30-35 ambient and im looking to change the cooler but my case has limited height for coolers. I'm eyeing on cooler master hyper 410 or deppcool gammaxx 400, would either of these two will be enough? TIA
  6. its at 1.35 a think, and it is still hovering around 54-75 on idle
  7. ryzen master and msi afterburner looks the same btw
  8. ive just reinstalled the cooler im testing it now
  9. here are the settings too, if it might help a bit. ill try re sitting the cooler for now to see if there are changes
  10. what is the normal voltage for 3600 btw?
  11. not sure about this tho i set everything on auto, ill check again after restarting rn
  12. bios chipset is already the latest, and the cpu voltage is 1.48 if i recall correctly is the temps really high and not normal? i need clarification
×