Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

hazoola

Member
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About hazoola

  • Title
    Member

Contact Methods

  • Steam
    hazoola
  • PlayStation Network
    hazoola
  • Twitch.tv
    hazoola

Profile Information

  • Location
    Canada
  • Gender
    Male
  • Interests
    SOOOCCCCEEERRR
  • Biography
    I like turtles
  • Occupation
    In college

System

  • CPU
    Intel Core i5-6600k
  • Motherboard
    MSI - Z170A GAMING M5
  • RAM
    G.Skill - Ripjaws V Series 16GB
  • GPU
    MSI - GeForce GTX 1060 6GB
  • Case
    Corsair - Carbide 400C ATX Mid Tower
  • Storage
    Samsung - 850 EVO-Series 250GB
  • PSU
    Corsair AX1500i 1500W 80+ Titanium Certified Fully-Modular ATX Power Supply
  • Display(s)
    LG - 22MP58VQ-P 21.5" ,LG - 22MB35DM-I 21.5" ,NEC - LCD175M-BK 17.0"
  • Cooling
    Corsair - H115i
  • Operating System
    Windows 10 Home
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

599 profile views
  1. No everthing is frozen but ya my fans work
  2. My computer is frozen and I have tried everything Ctrl shift ESC, Ctrl alt del. But nothing is coming out also I can't restart my computer because I'm downloading something. What should I do.
  3. Hey guys I got a problem I upgraded my computer from a 3600x to a 3900x. The computer was working perfectly fine before, but after I upgraded the CPU it will only boot to BIOS. I'm using a Asus Tuf X570 Gaming Plus Wifi Motherboard. Both my SSD and HDD are recognized but they aren't in the Boot Menu. I thought updating the bios would work but it hasn't. Anyone know what the problem is? Thanks
  4. I'm not sure I'm using a Asus Tuf X570 Gaming Plus Wifi Motherboard
  5. Hey guys I got a problem I upgraded my computer from a 3600x to a 3900x. The computer was working perfectly fine before, but after I upgraded the CPU it will only boot to BIOS. Both my SSD and HDD are recognized but they aren't in the Boot Menu. I thought updating the bios would work but it hasn't. Anyone know what the problem is? Thanks
  6. Hey there I'm trying to stream on Restream and at times the stream will lag and it will drop a bunch a bunch of frames. Anyone know maybe if the issue is that it's not using the GPU or something and how do I change it to use the Nvenc encoder since I have an RTX card. Thanks
  7. Just wondering which one would be a better buy for overall performance and durability, this mx500 https://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16820156178&ignorebbr=1 or this intel https://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?item=N82E16820167462 Thanks for letting me know
  8. Wondering if these use the same technology and have the same lifespan https://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147678&Description=evo%20860%201tb&cm_re=evo_860_1tb-_-20-147-678-_-Product https://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=9SIA9U17DZ8612&Description=evo%20860%201tb&cm_re=evo_860_1tb-_-20-147-673-_-Product
  9. I was wondering which one has the best longevity
  10. I'm debating which SSD I should get between the SanDisk Plus 1TB ( https://www.amazon.com/SanDisk-SSD-PLUS-Internal-SDSSDA-1T00-G26/dp/B07D998212 ) or the Kingston A400 960GB ( https://www.amazon.com/dp/B079XC5PVV/ref=sspa_dk_detail_6?pd_rd_i=B01N0TQPQB&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=21517efd-b385-405b-a405-9a37af61b5b4&pd_rd_wg=DYf0J&pf_rd_r=CTTJHJJA401TRGBNPGWV&pf_rd_s=desktop-dp-sims&pf_rd_t=40701&pd_rd_w=GDkgH&pf_rd_i=desktop-dp-sims&pd_rd_r=251365f8-f86a-11e8-ae10-f53544a794df&th=1 ). Is there better performanc
  11. Hey everyone For a while now, I have been rendering my videos using Sony Vegas 13. Recently like around 2 weeks ago it would take very long to render these videos. I have a 7700k and a 1060 6GB so it should be done fast. It used to take me around 13 minutes to render a 1080p 25 minute video. I still use all the same settings as before nothing has changed and now out of nowhere this happened to me. Can anyone explain why this is happening and how to fix it. Thanks
  12. Hello everyone I need some help with live streaming to YouTube. I have a MSI GP63 laptop, it has a 8750H and a GTX 1050ti; I also have a Canon XA25 Camera. I was wondering how would I be able to live stream to YouTube from the laptop using the camera. I also should mention that I have a BlackMagic Intensity Extreme capture card (picture of what it looks like below). I would like to use OBS but that isn't a necessity, I could use something that I have to pay for. Thanks for the help in advance
  13. Hey everyone I've had Chrome installed since 2016 and nothing was wrong with it. Recently around 3 weeks ago I soon as I open a Chrome window it runs my CPU to 100%, but if I kill one of the chrome tabs as you can see below in the video it will run perfectly fine. I can open 20 more windows and it won't do the same issue or have a bunch of tabs open and nothing will happen. Can someone help me with this issue. Chrome problem.mp4
×