Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Reddax

Member
  • Content Count

    163
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Reddax

  • Title
    Member
  • Birthday Sep 12, 1995

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    4790k i7 Intel
  • Motherboard
    GA-Z87X-UD3H
  • RAM
    16GB - G Skill PC3-19200 DDR3 2400MHz
  • GPU
    GeForce GTX 1080
  • Storage
    Samsung 860 EVO 500GB
  • PSU
    Antec EarthWatts EA 750 Power Supply Unit (UK)
  • Display(s)
    Acer Predator XB271HU G-Sync 165hz & ProLite GB2488HSU 144Hz
  • Cooling
    Hyper 212 EVO
  • Keyboard
    Logitech G910
  • Mouse
    Logitech G502
  • Operating System
    Windows 10 64bit

Recent Profile Visitors

726 profile views
  1. Hi, I have the EVGA 550 B3 Power supply. I use this in my home server. My UPS currently reports usage of 75 watts as it doesn't run a GPU. I currently have 6 hard drives, and 1 SSD. There are two SATA power cables, with 3 connections on each directly from the PSU (6 drives power max in total). So, I have one SATA splitter to 4 connectors, to allow the SSD to have power, this has been working fine. I've just attempted to add 2 more SSD's and the power cuts off after about 10 seconds of boot, removing the two new SSD's resolves it, so I imagine it's overloading the SATA cable to the P
  2. I'm currently running an old S5500BC motherboard with dual xeon x5675 processors running Unraid. The server has a warning light on constantly and Unraid fix common problems reports back often with machine errors. I think it's time for a new, more efficient server. My server is mainly used for plex and runs a couple of websites. The two processors have a combined passmark of around 12,000 but the single core performance is pretty bad. Plex struggles sometimes of H264 transcoding and it's maxing out a single core. Would I see better performance on something like a Ryzen 5 2600? And wou
  3. I have the GTX 1080 which only has one HDMI output. I want both my Ouclus rift and 4k HDR tv plugged in - both use hdmi. I've tried the following adapters & cable and none of them allow 4k 60hz with HDR. only 4k 60hz without HDR. If i plug the hdmi cable straight in HDR works straight away. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B077JB28KM https://www.amazon.co.uk/gp/product/B010SDZZ80 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B017Q8ZX1O Any idea why this might be and any recommendations?
  4. I used almost the entirety of the paste you get with the BE QUIET Dark Rock 4 PRO, almost double pea sized.
  5. Bought and installed both the elite motherboard and pro cooler and it seems the temperatures have gotten worse somehow?
  6. Brill, thanks. How about this motherboard? https://www.amazon.co.uk/Z390-AORUS-PRO-WIFI-Express/dp/B07HS3BV24?SubscriptionId=AKIAIPHVZTVH6LZ5BFZA&tag=hawk-future-21&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B07HS3HGCJ&ascsubtag=trd-1103024688203597495-21&th=1
  7. Both of these were bought from amazon so they can get returned in change for something else if these are the issue. This is the cooler that I have; https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07BYP9S95/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 I cant see anywhere it mentioning 200 watt or 250 watt? EDIT: nevermind, i see it in the pic Also in short what's up with my motherboard? what do you recommend?
  8. I did this on the day of the posting, I took it off, alcohol wiped both surfaces, put on a slightly bigger than pea sized blob of thermal and tightened it down tightly.
  9. Hi, My 9900k is reaching temps of around 93 degrees when at load, testing with handbrake. I've just re-seated the cooler with new thermal paste and getting the same temps. I've attached images to show the temps, and also my bios settings which is mainly defaults. I have XMP enabled to run my ram as 3000mhz. Specs: Ram: Corsair CMK32GX4M2D3000C16 16gb x 2 (32gb total) Motherboard: Z390-A Pro CPU Cooler: BE QUIET Dark Rock 4 CPU: i9-9900k
  10. Hi,I've recently moved my server to my under stair closet. I've been monitoring temps and at low usage, the two CPUs sit at around 45 degrees. However once starting to hit max load they start to hit around 80 degrees, still safe temps but the room becomes extremely hot, the server case hot to the touch. This isn't surprising as there is no ventilation into/out of the room.What can I do to add ventilation?
  11. Decided to just go for it and bought a super cheap 40mm fan and screwed it straight into the heatsink and brought it down to about 50 degrees. Doesn't make any more noise and brings down the temps so I'm happy ?
  12. Hi, I'm running Unraid on my S5500BC motherboard using both cpu slots and it's showing very high temps for the "Intel5500 - MB temp". At Idle it's hitting around 77 degrees celcius, whereas the cpus are sitting at 28 degrees. I've attached an image with an arrow pointing to possibly the heatsink that's hitting this high temp, as it feels extremely hot ?. Do I need to be worried about it hitting so high at idle? Can I get a fan to clip onto it to cool it down?
  13. Brill. Thank you. I got the server with everything in it with 1 cpu for £40 then threw in an extra Intel Xeon E5620 cpu for £4 so I'm extremely happy with price to performance. The motherboard is the Intel® Server Board S5500BC. This should bring the temps down a lot, especially in the room its sat in.
  14. Hi, I'm running a server in a SC5650DP case with Unraid, and most of the time it sits idle waiting for Plex streams. I have a UPS running the server which shows power stats, and it uses about 150 watts idle. It has a E35746-004 power supply but it's constantly kicking out blistering hot heat. I'm trying to look for a replacement which is a lot cooler and quieter, it's a 600w (E35746-004) power supply. I'm not sure where to start looking. Help would be appreciated.
×