Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Lunar Evolution

Member
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lunar Evolution

  1. I've attached a screenshot of the readouts in CPU-Z with Prime95 running. Strangely, when I'm not running Prime95, the Core Voltage reads closer to 1.25.
  2. So I was messing around with overclocks and just set my 9600K to 4.5Ghz at 1.31 volts, and I noticed during the Prime95 stress test that the voltage was actually sitting closer to 1.11v-1.16v and I wasn't sure what to think of that. (The temp on the hottest core peaked at 78 and hovered mostly around 76 using a Noctua NH-U12S in a single fan setup.) Does that mean the CPU could handle a higher clock at the same voltage and therefor just isn't using all of the allotted voltage? Does this say something about the stability or capability of this particular CPU? I'm sort of new to over
  3. Update: I was just messing around switching audio out sources between my monitor and headphones, and the headphones just stopped working too? So I restarted and then Youtube gave me a static screen with the message "Audio renderer error. Please restart your computer." This is new.. A restart did resolve this but still a curious occurrence
  4. So I just upgraded some parts in my computer including the motherboard, and now I can't seem to get Windows to pic up audio from the DAC. It recognizes it and the microphone, and my audio out is working through the DAC, but for some reason the microphone just wont give me anything. I know the DAC is picking up audio fine, so it must be something with Windows I guess? Does anyone have any advice here?
  5. Yeah I thought of this and the problem isn't related to the speakers. It does seem electrical in some way, I'm just not sure why the change of parts caused it.
  6. So I just installed a new motherboard (Aorus Z390 Ultra), as well as a new i5 9600K and new RAM, and i noticed that my monitor has started to make this low pitched buzzing noise. It's a somewhat old Samsung LED monitor, but I'm not sure what could be causing it. It's connected to the graphics card (GTX 1080) as well, and the sounds stops when I unplug the HDMI from either the card or monitor. Any thoughts?
  7. Yeah I'm sure. Once its in a game it will range from 25-50% while CPU is pretty much maxed out. Honestly after upgrade frames are occasionally better, like 80s instead of 60s, but also occasionally can't get much past 40.
  8. Task manager says right at 4.3 GHz in the menus, at like 70% load. Meanwhile the 1080 is sitting around 15% usage.
  9. Ah right, Hadn't even thought of that. So, on the new Modern Warfare for example, which seems to utilize all 6 cores, the bottleneck still seems to come from the CPU. I wasn't reall planning on overclocking as I figured the current gen CPU's would handle these sorts of games alright at base clocks. However, seeing that it's still bottle necked by the CPU despite no core ever going above 50 degrees Celsius, I guess I should be overclocking?
  10. So I'm just a but ignorant on this topic. I just finished upgrading my pretty old computer (Ivy Lake upgraded to Coffee Lake, like 30 minutes ago I finished and booted it), and I am wondering why games with high settings and uncapped framerates don't pull all the available resources. The i5 9600K sits around half in most games and the GTX 1080 barely reaches half. If the framerates are uncapped, shouldn't the GPU at least be putting out more frames?
  11. So it was fixed for a while, but I left my computer (on, still running, just alone for a couple hours) and came back and it is happening again. Is there something else I can do?
  12. So I just purchased a brand new Rode AI1 along with brand new ATH-M50x's. I have been having problems with weird static/shuttering when audio is playing through the headphones, but only when they are plugged into the AI1 interface's headphone port. And only sometimes. I was recording some tracks just yesterday on my Mac, and had no problems. And, for a while, I wasn't having problems on my windows 10 PC, but then the static started. I have tried all the very basic things, unplug, different wire, checking settings, but I can't seem to figure it out. I'm very new to high end audio, so any tips w
  13. Google's data download only lets my download photos that I uploaded. I was able to download one of our albums, but the main one won't work. I even added everything to my own library, and tried to download pictures 500 at a time, but it just downloaded as a 1.5 GB .jpg file rather than a folder full of photos. It's very odd.
  14. I'm trying to download a lot of photos from my time studying abroad, and we have all combined our photos into a huge google photos album, but when I use the download all option, it downloads a file labeled as 5 GB, which seems right, but it ends up being an MOV file that when opened is just the one video in the album. Has anyone else had this problem?
  15. I am hoping to add another SSD to my Windows machine and just load macOS onto the SSD and then be able to either boot from the Windows drive or the macOS drive. I wanted to make sure this was possible and see if anyone had any tips before I actually buy the drive. I mainly want to do this for editing as my laptop, although it's pretty much the fastest 13 inch macbook you can get, isn't really super smooth with 4K video editing. I have glanced over some compatability lists and found that most, if not all, of my build will work with macOS. Except perhaps my 1080, which I think I can get special
  16. Maybe I should just say it like this. The html code that I need to put in looks something like the code you can find at http://www.w3schools.com/howto/tryit.asp?filename=tryhow_js_alerts. The reason I need the values from the PHP variables is because I need to echo that line inside of one of the alert boxes in the html. Is there a simple way to do that?
  17. I'm not exactly sure how to phrase this, but I need help figuring out how to use the value of one of my variables in PHP code in the HTML code that is running inside of it. For example: <?php echo "There is a $serverstatus alert on the $servername server where your $productname product is hosted."; ?> <html> <body> Lots of html code using the three variables within the echo above. </body> </html> <? echo "Back to PHP to finish up the rest of what I was doing. ?> How can I get the variables from the echo statement into the HTML code?
  18. One other quick question, in your first post you suggested some code to use, does that code work even if the [translated name] key appears multiple times in the $output variable? Or does it just recognize the first time it appears
  19. Yeah that makes sense. I needed it as a string for something else I was doing so I just kept it that way for this initially. The reason I was not using arrays is because I'm super new to PHP and don't fully understand them and haven't mastered them yet.
  20. The $output variable is technically a string I believe. Although, it is the result of $output = print_r($anarray, true); So if it would be easier to do it with an array (although the array contains many other arrays), I could use the array variable. And the password is just a randomly generated string and all the data is test data as well with no real value.
  21. I can't figure out how to get a substring from a specific part of a string in PHP. The $output looks like this: Array ( [result] => success [clientid] => 1 [serviceid] => [pid] => [domain] => [totalresults] => 1 [startnumber] => 0 [numreturned] => 1 [products] => Array ( [product] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1 [clientid] => 1 [orderid] => 1 [pid] => 1 [regdate] => 2016-06-23 [name] => [translated_name] => Shared Hosting [groupname] => Shared Hosting [translated_groupname] => Shared Hosting [domain] => testdomain [dedicate
  22. I found ways that seemed to use something to do with the .translate() function or things similar. Is that incorrect?
  23. So I've seen some things on stack overflow and such on how to remove punctuation from a string, but I think I'm missing something. I just need to remove things like commas, quotation marks, slashes, etc. I can't really seem to figure out a good way to do it other than the obvious replace them all individually with "". So is there a good way to do it that someone can explain to me?
  24. I think I may have (kind of?) figured it out. The file, which originated using a shell script containing a command line argument and a python program to parse the output into a file, contained some characters (maybe around 1300?) that were not showing up in any text editors. After manually changing the file, I was able to find "s9" where it was located, and upon running the scrip again it produced a file that looked the same as the old file, but had no issues with invisible characters. I'm not sure what the root of the issue was really, but I think its fixed for now. Thanks for the help everyo
×