Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

hArDsTyLe2259

Member
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About hArDsTyLe2259

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Ryzen 5 3600XT
  • Motherboard
    MSI B550-A Pro
  • RAM
    32GB Corsair RGB Pro 3600Mhz
  • GPU
    RX 5700XT Nitro+ Sapphire
  • Case
    Phanteks P600s
  • Storage
    1TB Samsung 980 Pro & 1TB Crucial MX500
  • PSU
    Corsair RM 750X
  • Display(s)
    LG Ultragear 27GL83A-B
  • Cooling
    Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX
  • Keyboard
    Corsair K70 RGB MK.2
  • Mouse
    Razer Basilisk V2
  • Sound
    Klipsch R51PM & Wharfedale SW150 Subwoofer
  • Operating System
    Windows 10 Pro
  • Laptop
    Asus Zenbook 14
  • Phone
    Samsung Galaxy S20+
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

402 profile views
  1. So I just hooked the AX5400 to the isp router thats in modem mode but my speeds through ethernet have dropped from 950Mbps to 700-750 and iv only got once device connected too. Also tried differnt ethernet cables but made no difference so not sure what else to do.
  2. So ever since I got my new 5600x 2 months ago iv had my entire OS on my PC go all laggy or stutter for a few secs and its happened 5 times so far. It only seems to happen when using youtube and not sure whats causing it, I cant replicate it and it just happens randomly no matter what im doing at the time. Iv already tried reseating the CPU and im running the latest drivers for everything and the latest bios.
  3. So I decided to run at default speeds (2133MHz) and all my issues are gone but im still going to replace the sticks at I dont wanna be running at 2133 haha
  4. I dont think it did come with anything saying Ryzen verified. Heres the link to what I got back in March: https://www.scan.co.uk/products/32gb-4x8gb-corsair-ddr4-vengeance-rgb-pro-black-pc4-28800-3600-non-ecc-unbuffered-cas-16-19-19-36-xm
  5. I disabled XMP and manually set it to 3600Mhz
  6. Hi I just got another blue screen today so i attached that but I think i might have to replace my RAM. 070321-11656-01.dmp
  7. Ok so a ran the test (4 Passes) and found no errors which is weird so im gonna disable XMP and maybe try setting 3600MHz manually.
  8. Ahh ok I have XMP 1 Profile enabled at the moment. Ill run a memtest tonight!
  9. Just had another bluescreen after unplugging my mic while in a discord VC (system service exception) but after doing it again it didnt happen. Weird...
  10. Not sure if these are right but here you go! 070221-10859-01.dmp 070221-14515-01.dmp 070121-10781-01.dmp 070121-11437-01.dmp 070221-10828-01.dmp
  11. So about a month ago I went to try out resizable bar for my 5700xt but since then even after disabling it, doing a bios reset, update/reinstall and 2 fresh installs of windows (all drivers upto date) im still having blue screen issues with page files and games randomly crashing at no specific point. I have also reinstalled all my games and did a check disk on both of my SSD's. I have also done DISM and sfc scans in cmd and reseated my gpu and ram. I normally just run discord while playing games and sometimes my browser open for music or browsing. Discord also randomly restarts
×