Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

JewPacaBraZ

Member
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About JewPacaBraZ

  • Title
    Member
  • Birthday Sep 15, 1999

Contact Methods

  • Discord
    ImYasuocidal#9955
  • Steam
    SwagGaindOvr9000
  • Origin
    ImYasuocidal
  • PlayStation Network
    SwagGaindOvr9000
  • Twitch.tv
    christiangre28
  • Twitter
    @JewPacaBraZ

Profile Information

  • Location
    Greece
  • Gender
    Male
  • Interests
    Gaming especially on PC
  • Biography
    I want to get a degree in Computer Technologies and a bit of Programming, other wise I'm good at gaming I will start a yt channel(JK) . Moreover I'm a good guy ,willing to help anyone , and I make pancakes.
  • Occupation
    Student

System

  • CPU
    AMD Ryzen 5 1600 @3,7GHz
  • Motherboard
    MSI B350M MORTAR ARCTIC
  • RAM
    Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4@2999Mhz
  • GPU
    Asus GeForce GTX1050 Ti 4GB Strix OC @1966Mhz
  • Case
    Thermaltake Core V21
  • Storage
    298GB TOSHIBA MK3252GSX ,1863GB Western Digital WDC WD20EZRZ-00Z5HB0, KINGSTON SA400S37480G 480GB
  • PSU
    Corsair CX 450M
  • Display(s)
    Samsung C32F391 32"(1920x1080@72Hz)
  • Cooling
    AMD Stock
  • Keyboard
    Motospeed CK104
  • Mouse
    Razer Deathadder Chroma
  • Sound
    Custom Hi-Fi,Corsair Void Pro RGB USB White
  • Operating System
    Windows 10 Pro Insider Preview 64-bit
  • Laptop
    HP 15-bw003nv
  • Phone
    OnePlus 6

Recent Profile Visitors

1,479 profile views
  1. Stock R5 1600 with OCed RAM (3066Mhz) , and the 2510cb score is mine as well with OCed CPU (@ 3,785Ghz)
  2. (Btw sorry if my question is stupid im kinda new) Hello, as i was uninstalling a program i wanted to see my CPU utilization , so i opened the task manager. In the task manager i saw 100% utilization and i opened HW monitor as well to make sure ( i was extremely curious). HW gave me 10-50% utilization and TM gave me 100% , why? Thank you in advance : )
  3. Thank you kind sir , i will see if i can get a repair
  4. Thank you kind sir , will do soon enough , much love
  5. Hi , Sometime around 5 months ago a small black zone appeared on the bottom-middle of the screen. I though that it was something stuck between the bezzel and the screen so I tried to take the plastic out and inspect it. There was nothing between there and I also managed to make a small crack on the screen (barely visible), but the black zone has expanded significantly. Is there a way to fix this or should I replace it right away?(see picture for the black zone)
  6. oh wow thank you , is that a software i need to buy/download and set it up , or i can do this with windows .(sorry im really not good with sound settings)
  7. nope the exact opposite, with low frequency protection the bass was lower and came only through the subwoofer (and not both subwoofer and speakers) and the bass was lower at normal levels . Basically im trying to find a way to manually enable this enchantment , i have searched online and found nothing
  8. maybe some configuration inside windows control panel , go to project and select duplicate it might work (worked with my laptop on my TV screen)
  9. im not pulling audio from my monitor anymore, it can be loud but usually i operate the speakers at 2-20% audio volume, its pretty clean and crisp very good quality especially for movies and music( i use my headphones for games) but there is tooooooo much bass and (its doesnt bothering me too much but surely my mom does xD)
  10. Hello there, I have been using an overpowered subwoofer (like those in live concerts) and i have it for my PC(i really like audio quality at max). My speakers are really good (2 Sharp ones in front and 2 Samsung in the back linked to a sharp Hi-Fi). On my old monitor i have been using the "low frequency protection" enchantment in the sound settings, but since i got a new monitor whenever the sound is "too low" (like the start of a music track) the speakers "turn off" (the monitor manages to not send any signal to the speakers , for power saving maybe) so i switched to the audio output of
  11. Thnx for responding i will test it and update the topic
  12. So i have a Msi B350 artic mortar MoBo and a R5 1600 (at stock clocks and Auto voltage) Yesterday i check for a bios update and i found one. I downloaded it and flashed it all going normal. I read that memory compatibility was improved so i tried to overclock my RAM even further that before (It didnt post above 2800Mhz). I set my voltage to 1.4V and tried 2966Mhz(worked fine),3000(worked fine),3066(worked fine) and 3200(worked fine at the begging). So i log on to windows , i check my memory speed on Task Manager,i see 3200 Mhz i was like Hell Yeah, i open chrome and stuff then BSOD (or green s
  13. Thank you so much ,anyway its in 8 months so i might change my mind
×