Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Annoyingnerds

Member
  • Content Count

    317
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Annoyingnerds

  • Title
    Member
  • Birthday Aug 12, 1987

Contact Methods

  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/annoyingnerds/
  • Origin
    Annoyingnerds
  • Battle.net
    Annoyingnerds
  • Twitter
    edsel_pa
  • Website URL

Profile Information

  • Location
    -6.3024439, 106.71051999999999
  • Gender
    Male
  • Interests
    Gaming, Autosport, Military stuff, star wars, anything MARVEL
  • Occupation
    I love eating banana with my butt

System

  • CPU
    Intel Core i7 4710HQ
  • Motherboard
    Asus TUF B450 Gaming Motherboard
  • RAM
    Team Elite 2x8 DDR4 @ 2666 mHz
  • GPU
    MSI Ventus OC 1660 Ti
  • Case
    Cooler Master MB600L
  • Storage
    Toshiba 2TB
  • PSU
    Corsair CX650M
  • Display(s)
    LG-24MK600
  • Cooling
    Be Quite 2x140mm Front panel fan
  • Keyboard
    Logitech Pro Gaming Keyboard (Mx Brown-esque)
  • Mouse
    Logitech G502
  • Sound
    HyperX Cloud Alpha
  • Operating System
    Windows 10
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

2,042 profile views
  1. And also it won't turn on. Just blue light pulsating then it turns off.
  2. Thanks, yours is helpful but i kinda need more solutions other than that....
  3. It was second hand, is there any guide you can give to me?
  4. So, I have a normal PS4 aka slim, that causes me headache over the last few weeks. It randomly shuts off, I've tried reinstalling it from zero, it worked... for a while, then it happens again. I tried reinstall it the second time, it just simply won't comply. I tried plugging it straight to the wall to no avail. I thought to myself it could be just a bad software, but further on I start to think that it could be a hardware issue. Can anyone help? Since I have never had a PS4 before.
  5. Nvm it was spotify munching my bandwith lol, dumbass.....
  6. I just installed this connection through LAN, on paper it doesn't have a bad jitter, at least not as long as fast.net analyzed it. But when I entered the command console the random latency spike would reveal itself sometimes up to 1000+ ms. Though it happens in random sequences, even when I'm not opening the browser. As far as I'm concerned my connection to the router was solid with constant <1ms. I ain't no expert in solving network problems, nor I am an expert in networking in general. Sorry if some of my terms are kinda off. Can anyone help?
  7. I bought an LED strip online which would be a nice addition to my case, I got the right motherboard which is an Asus TUF B450M it also got the RGB header and stuff so I thought "Cool it's just plug'n'play". So I plug it in (In off condition ofc) but nothing happens even after I boot it up so I was like what? I has 4 pins just like my motherboard but it won't lit up I wonder why... p.s. Below I provided the LED strip picture
  8. I just built a new system like a month ago, my case have a window attached to its side. My plan is as any other windowed PC owner is of course slap an RGB inside that thing. Sadly this RGB installing stories is not yet ended because I kept buying the wrong kind of RGB strips. I bought one RGB strips set from the trusty phanteks, but to no luck I accidentally bought the wrong kind which a 5V 3 pin variant caused by my careless stupidity. Now, is there any way I could buy a 4 pin to 3 pin adapter for these RGB strips, because my motherboard is using a 4 pin connector. And of course buying anothe
  9. I just replaced my laptop battery because the old one was not working properly. Got the installing done and I tested it by turning it on, to my surprise it didn't turn on. Fine, I guess it was because it has 0% in the battery, so I plugged it to the charging cable just to see really how much power is left on the battery. It said 43%, at least now I know that the battery is working properly. Then I unplugged it from the wall, and it just turns off.... What? Like straight up blank dead. So my question is why is this? My Laptop is a Lenovo Y50-70 TL;DR My battery is charging but it won'
  10. Yeah, looking forward to replace it maybe the end of the year or next year
  11. Cheers m8, going to start saving up for new PSU at the end of the year although I just getting started building my new PC and probably got one of the worst in the market
  12. Wait, why do you want the i5 to bottleneck the GPU?
×