Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

peej

Member
  • Content Count

    1,604
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

7 Followers

About peej

  • Title
    Time to raise my APM
  • Birthday October 5

Contact Methods

  • Steam
    pjd2929
  • Origin
    peeeeeej
  • Battle.net
    peej#2224
  • Xbox Live
    pjd6
  • Twitter
    patrickd997

Profile Information

  • Location
    Manchester,UK
  • Gender
    Male
  • Interests
    Computers, Servers, Nerd Things, Twitch, Gaming, Food, Youtube, Editing, Bring Me The Horizon, Paramore, Kanye West, Modding Hardwear, Numorus Other Things I Can't Think of Right Now
  • Occupation
    Data Centre Tech for *redacted* and CAD modeller

System

  • CPU
    Ryzen 7 2700
  • Motherboard
    MSI B550m Tomahawk WiFi
  • RAM
    32GB Corsair DDR4 3000
  • GPU
    MSI RTX 2070 Gaming Z
  • Storage
    Intel 660p 1TB
    Samsung Evo 860 1TB x2
    WD 6TB HDD
    Seagate 6TB HDD
  • PSU
    Corsiar CX750M Semi-Modular
  • Display(s)
    Dell 27”1440p 144Hz
    2x Samsung 24” 1080p 60Hz
  • Cooling
    Corsair H100i
  • Keyboard
    Corsair K65 with cherry silver rapids
  • Mouse
    Logitech MX Master 3
  • Sound
    Motherboard
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

4,395 profile views
  1. its not the router every other device on my network can acive at least 300Mpbs (laptop xbox phone ipad ect) you cant say that this is expected when its only getting 12% of the same speed as other devices in the same location
  2. You didnt read what i said it cant even do 100Mbps right now i am fine with it "only" going 433Mbps look at the screenshots i uploaded its crapping out at 34 Mbps right now
  3. Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3168
  4. So i just got upgraded to FTTP yesterday with a 900Mbps but garenteed 450Mbps down. however my PC is the other side of the house so im forced to use Wi-Fi i have an Asus RT-AC5300 Router and can get 370 to 400 Mbps on My iphone 12 in the eaxct same spot as the wifi antenna for my PC but my PC can barely crack 100 Mbps both are on the 5GHz Chanel AC wifi i made sure there is no other interfering networks on the same chanel as mine but no luck control panel also says i have a 300Mbps link with the router itself so im extra confused. All drivers up to date on the PC even tried forgett
  5. so I'm fumbling my way around HTML after not using it since I left school, just for fun I am making a landing page with a UN and password login box that was fairly easy for me to to set up however i want to actually tie that to an actual list of usernames and passwords im guessing the best way to do it is using PHP? please forgive me its been about 8 years since I learned HTML so I am very rusty
  6. Just reseated the CPU and remounted the cooler and now its working perfectly thanks so much!! would never of thought of that saved me the bother of RMAing the board!!!
  7. It’s 10pm here so I will try reseating CPU in the morning and remounting the AIO pump/coldplate and if that doesn’t work I’ll try updating the AGESA if I can find the update for it as there doesn’t seem to be much listed on MSIs site for this board. it’s weird cause I’ve used this same drive/cpu/gpu combo across 3 boards now the first two all worked without a hitch. If that fails guess I’ll have to RMA the board and suffer though my work with maxed out ram for a few more weeks. On the times it does boot it’s perfectly stable too had it on for 12 hours solid yesterday with no issues.
  8. No I just have my RTX 2070 in the top 16x slot both 4x slots are empty so is the lowest 16x physical slot (which I think is really just 8x)
  9. The easiest thing if the laptop is still under warranty is to call\webchat the manufacturer and see if this is covered if it is they’ll more than likely fedex you a new drive or offer you to send it in for them to replace it (if they’re offering that service I know some places aren’t with everything going on)
  10. I just upgraded from a gigabyte b450m to a mai b550m mother board as the b450 board only had 2 dimm slots on it and I need to bump up from 16 to 32gb of ram now working at home on my personal computer. however I am facing an issue which from searching around people have similar issues but can’t find anyone with the exact same issue as mine. I use a intel 660p 1TB m.2 as my boot drive for windows however in either m.2 slot on this board it only seems to show up 1/3 times I boot the system. My 4 data drives 2 HDD and 2 SSD all show up just fine everything else is working okay
  11. okay fair enouugh but is it worth saving up to supgrade my 2070 with a 2080 super or should i jsut get a 2060 super for my htpc and call it a day?
  12. what sort of stuff are you into im personally into the more "micro manament games" as i call them so some of my faves are cities skylines (spiritual successor to sim city) factorio satisfactory prsion arcitect planet coaster (spiritual successor to rollercoaster tycoon) other games worth looking at on pc you may aswell pick up a copy of GTA v since you can reguallt fine it for under £15 these days if you want to dip your toe into modding deffo pick up skyrim or fallout 4 will give you a uniquie way to replay those games
×