Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

djpabz23

Member
  • Content Count

    223
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

1 Follower

About djpabz23

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

System

  • CPU
    Intel i5 4690k Devil's Canyon
  • Motherboard
    MSI Z97S SLI Krait Edition
  • RAM
    16GB Avexir Core Series DDR3 - 2400
  • GPU
    EVGA GeForce GTX 980Ti SC+ AXS 2.0+
  • Case
    Phanteks Enthoo Pro Series - White
  • Storage
    WD Caviar Blue 1 TB + OCZ ARC 100 120GB SSD
  • PSU
    EVGA 220-G2-0750-XR 80+ Gold 750W
  • Cooling
    CRYORIG H7
  • Keyboard
    Corsair K70 RGB
  • Mouse
    Corsair M65 RGB
  • Operating System
    Windows 7 Ultimate

Recent Profile Visitors

590 profile views
  1. I got it solved! So after running Fan Expert, my chassis/case fans were not reporting a speed and they stayed at max speed after the auto tuner. My CPU cooler on the other hand was normal. I found it weird, so I looked at my fan hub and noticed that there was a single empty red colored fan header (I'm assuming this one tells the machine how fast a fan is spinning). I unplugged one of the case fans and plugged it into that specific fan header. When I was installing these fans with the fan hubs, the instructions were very unclear and hard to follow. I
  2. Believe it or not, I am using the preset "quiet" mode that's included with the motherboard. I'll take a look into it, thanks!
  3. Hello everyone, I recently upgraded my build all around except for the power supply. Here is a list of my current setup: CPU: AMD Ryzen 7 5800X 3.8 GHz 8-Core Processor CPU Cooler: ARCTIC Liquid Freezer II 360 56.3 CFM Liquid CPU Cooler Motherboard: Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) ATX AM4 Motherboard Memory: Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3600 CL16 Memory Memory: Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3600 CL16 Memory Storage: Samsung 970 Evo 1 TB M.2-2280 NVME Solid State Drive Storage: Western Digital BLACK SERIES 1 TB 3.5" 7200RPM Interna
  4. Hi Jeff, even on a new Windows 10 install with ONLY NZXT and Steam installed, I still get the weird crash. Uninstalling NZXT has solved the issue. I was on version 4.20 I believe prior to uninstalling.
  5. Well, thanks for your answers... I'll just give the company a call and see what happens from there.
  6. I'll give that a shot. From what his dad told me, when he first got it, it did post. He then added an HDD from his old PC, and hasn't posted ever since. Maybe he fried something?
  7. Been trying to remove this cooler, but I'm struggling. Don't wanna end up breaking anything,
  8. Hi all, A family of mine bought his son a prebuilt PC, but since arrival, it does not post. I tried troubleshooting, but I cannot find what the issue is. All fans spin including case fans, CPU cooler, and GPU. I get no display signal when I turn on the PC and I've tried connecting an HDMI to both MOBO and GPU outputs. I have tried the following: -reseating RAM & Changing slots (it's only a 1x 4GB stick) -reseating all power cables (CPU + MOBO) -reseating GPU -Checking all connections -Clearing CMOS by removing battery -Changing monitor & cabl
  9. I have no idea what’s happening or what’s causing it, but it happened twice and both times I was playing a game. I was playing AC: Odyssey when my screens suddenly went black and lost signal. Apart from my screen losing signal, all my USB peripherals turned off or stopped charging (I could tell by the LEDs turning off on both the mouse and keyboard. Also, my phone which was connected via USB, stopped charging). My towers fans continued spinning, motherboard LEDs were still on. I couldn’t ALT+TAB or ALT+F4, the screens just remained black and without signal. The first
  10. Even though I only have a 1080p 144hz monitor, I’ll see if I can sell the ones I have and buy new 1440p ones
  11. Average $650. Cheapest one I found was $600. I looked around on r/hardwareswap and all the ones below $600 have been bought.
  12. I'll most definitely upgrade my monitors later on. But as of right now, the PC upgrade is definitely where my priority is set.
  13. Well, I could definitely save my lunch money until I eventually have enough for a 1440p monitor ?.
  14. I forgot to mention that I'm running 2 1080p monitors, I apologize for leaving that out. Okay, let me ask you this.... If you had $1,000 to spend, this being the only chance you have of upgrading for next 3+ years, and had this build: CPU Intel i5 4690k Devil's Canyon Motherboard MSI Z97S SLI Krait Edition RAM 16GB Avexir Core Series DDR3 - 2400 GPU EVGA GeForce GTX 980Ti SC+ AXS 2.0+ PSU EVGA 220-G2-0750-XR 80+ Gold 750W What would you upgr
×