Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sufi Mindtricks

Member
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Sufi Mindtricks

  • Title
    Newbie
  1. So, final update, I hope. EVGA finally sent me another card. Got a massive triple slot card in the mail. Part Number: 08G-P4-2173-KR Description: EVGA GeForce RTX 2070 XC ULTRA, OVERCLOCKED, 2.75 Slot Extreme Cool Dual, 65C Gaming, RGB, Metal So far so good. Been running it at max for a day now (folding@home). No crash, restarts, knock on wood.
  2. Best believe it lol. All I want is a working card. Now I'm going to have to send this one back, likely at my own cost, wait another week or two and hope I get a working replacement.
  3. Back with another update. So turns out the B550 board would not boot with my 2700x, turns out it's not compatible. ugh. So I got a Gigabyte B450 board in it's place. Personal Rig: Ryzen 5800x ROG CROSSHAIR VII HERO (WI-FI) G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 3200 F4-3200C14D-16GTZR Hydro Series H115i 280mm XPG GAMMIX 2TB S11 Pro 3D NAND PCIe NVMe Gen3x4 EVGA SuperNOVA 1300 G2, 80+ GOLD 1300W, The Card failed to work properly in my actual rig. I swapped the PSU thinking it was that, no change, same problems. Ended u
  4. Ordered a cheapish B550M mobo and Ram. Have a spare 2700x, nvme ssd and several other boxed psu's. Going to setup a test rig and see if the behavior reproduces itself.
  5. Welp woke up with much optimism to have that crushed. PC had rebooted and found the device manager showing the same error 31 and garbage resolution. Cant be the psu or cables. I'll need to find a way to test it in another system or just call it a day and open another RMA with evga.
  6. So another update. Turns out my former mining friend who lent me the 1070, happened to have a 750w, 1200w Corsair, and a 1300w EVGA G2 80+ GOLD in boxes just collecting dust. So I grabbed the 1300w EVGA and swapped it in, using the same EVGA cables that came with the PSU as the Seasonic cables are not compatible with the G2 model. System booted up, windows resized the resolution, installed latest nvidia drivers cleanly. No errors, no failed install, no artifacts or forced resolution issues. Ran Furmark for a few minutes, previously it wouldn't even run for
  7. Only other system would be my roommates. Will ask him in the morning. Ugh. This is such a pain. Anyone in the Edmonton area willing to test this 2070 lol
  8. So I swapped the 2070 for the 1070. The only difference with power delivery being that the 1070 uses 8 pin vs the 2070 using 6+8 pin. Running furmark with no issue, the 2070 would crash within 20-30 seconds. No crash, no artifacts, temps around 70-73c. I don't get it. Did I receive a broken card ... Or something else is afoot? Could it be my psu? I may ask my room mate to test the gpu in his tower at this point (even though he's running Linux). One other thing I noticed was the the back plate of the 2070 was very hot, dunno if that's normal, but it's not like it w
  9. Hey, so an update. EVGA sent me a "EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING, 08G-P4-2172-KR" as a replacement for my dead 1080. So I installed it yesterday. System was working fine...was running stress test (folding@home) overnight - temps were around 70c. Next evening I came down after work to do watch some stuff, was in the middle of watching a Twitch stream, when my screen went black - no signal - and PC rebooted. Signal did come back up, but now there were artifacts on the Windows logo, which cleared, but now my resolution was like 720p, and if I tried to bump
  10. Getting late now, need to sleep, but I'm going to test the card in my room mates rig to see if it behaves the same way. When I get a free second. Good idea. I lucked out it did this now, my warranty looks to be expiring in 75 days. I've contacted Evga, but I'll see if I can do some more testing in another rig to see if it reproduces the same behavior. Thanks
  11. Hmm I think this model has ICX.. I would have thought it was monitoring the VRAM etc. According to the product page: https://www.evga.com/products/specs/gpu.aspx?pn=122adebd-ab9f-42b5-a31a-589dd8498652
  12. So I found my system off this afternoon. It was on and running folding@home before I went to sleep, no issues, temps were normal - 65C on the CPU and ~75 on the GPU. I went to turn the PC on, got no signal on screen, even though the mobo RGB was on, then I heard the 1080 just start howling, ramping up the fans to max 100%, non stop, still no signal. Specs: Ryzen 2700x ASUS ROG Crosshair VII Hero (Wi-Fi) AM4 AMD X470 G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 EVGA GeForce GTX 1080 FTW2 GAMING, 08G-P4-6686-KR 2TB nvme
  13. Right off the bat, the Redmi Note 3 Pro has less LTE bands. Not sure which ones you need or even if you care for LTE bands. Also, the Elephone is near Stock in almost every respect, whereas the Redmi Note 3 Pro is running their custom Miui skin. Elephone has more ram to work with.
  14. I've got the following devices: Logitech G910 Logitech G402 Audiotechnica m50's
  15. Currently running a Gigabyte r9 380 4gb card. I'd love to upgrade the current card and give it to my younger brother who is using a 750ti which is starting to show it's age in the newer games he's playing.
×