Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Yeater

Member
  • Content Count

    773
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About Yeater

  • Title
    Apprentice in an E-Goverment Company with @higgs01
  • Birthday Feb 25, 2000

Contact Methods

  • Steam
    Pain Cake

Profile Information

  • Location
    Switzerland
  • Gender
    Male
  • Interests
    Computers, Judo, 300m Shooting, Snowboarding
  • Occupation
    Apprentice in an E-Goverment Company with @higgs01

System

  • CPU
    Intel i7 4790K (4.8 ghz)
  • Motherboard
    Asus z97 Gryphon Armor Edition
  • RAM
    16 GB Kingston 1600mhz
  • GPU
    2x EVGA GeForce GTX 980 Ti Superclocked+ ACX 2.0+
  • Case
    Phanteks Enthoo Evolv
  • Storage
    Samsung 850 Evo (250 GB) WD Black (1.5 TB)
  • PSU
    EVGA G2 850
  • Display(s)
    Acer XB270HU bprz / 3x Philips 247ELH
  • Cooling
    Custom Liquid Cooling 240 mm rad
  • Keyboard
    Corsair Vengeance K60
  • Mouse
    Mionix Naos 7000
  • Sound
    HyperX Cloud 2 / Steelseries H Wireless
  • Operating System
    Windows 10 Pro
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

1,808 profile views
  1. I've read online that the P104 actually has 8 gigs of VRAM instead of 4. So how much can you use, I guess still 4 right? This card for example is called INNO3D P104-100 8GB, but it still only has 4 gigs.
  2. Dayum that would be horrible just built it today.... But the systems does indeed boot up and it runs.
  3. So is just finished my custom watercooling upgrade, hardline and all. After that i was playing with the gpus and wanted to flash a new bios. And so i flashed a new bios on both cards. Initially it didn't work because of a Certificate error in nvflash, but the i used a version which ignores this and it bricked my cards. Everything went fine the flashing completed on both cards. But after a reboot i just get a black screen. So i wanted to use my iGPU but it doesn't work. I just can't get an image. I even unplugged the GPU power connectors on my PSU,
  4. It defently gets hot because the gpu fans turn up really high because there is not much intake. This PC still is perfectly fine my friend uses it on a daily basis for gaming and work. I can only say good things about this PSU it even turns the fan of in idle. The radiator only had one fan and if i would be you i would use 2 to get more exhaust, would probably be better for the gpu and therefore more silent. If i remeber right i couldnt fit a hdd under the rad thats why its over the gpu but not totally sure, either way you will have spac
  5. Update 8: The Barrow fittings arrived today im quite impressed by the quality .
  6. Update 7: My EVGA PRO V2 Sli Bridge just arrived today nice looking thing :wub: . White will be way better thats why ill paint it and the led will get an orange upgrade.
  7. As you can only see the blocks from the site. I wanted a block that fits the whole card. And for me the connector system is more fitting for my loop. I even thought about buying a csq top for my cpu.
  8. Update 6: All the EK Stuff arrived today :lol: so pumped. The GPU-Blocks look absolutly stuning. To make my CPU-Block more fitting i ordered a new baseplate.
×