Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

namarino

Member
  • Content Count

    605
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About namarino

  • Title
    Member
  • Birthday Jun 04, 1996

Profile Information

  • Location
    Virginia, United States
  • Gender
    Male

System

  • CPU
    AMD FX 8320 @ 4.3GHz
  • Motherboard
    Asus M5A97 R2.0
  • RAM
    8 GB Kingston HyperX Fury @ 1600 Mhz
  • GPU
    Sapphire Dual-X R9 280
  • Case
    Corsair 200R
  • Storage
    WD Blue 1TB and Adata SP900 120 GB SSD
  • PSU
    EVGA 500W 80+ Bronze
  • Cooling
    Cooler Master Hyper 212 Evo
  • Operating System
    Windows 7 Home Premium

Recent Profile Visitors

1,347 profile views
  1. I'll give it a try, what the hell. Nothing to lose right? Should I tell them that I spilled water on it? Or should keep quiet about it?
  2. Wouldn't they see that I took the stock cooler off? Doesn't that void the warranty?
  3. Some bad news. I let it dry for over 24 hours. It was completely dry. I used alcohol and a brush to deal with the residue. I put it in the system and there's no signal. There are 3 red leds on the card, presumably error leds, and they all lit up. Amazing. 900 bucks down the drain. Can't believe it. I assume it's impossible to actually repair these things. Whatever. Now I gotta wait months to get another one and spend another 900 bucks. What a waste. Anyway, sorry to rant, just very frustrated.
  4. Hey everyone. Got my shiny new 3080 with a waterblock. I had to take it out of my loop to do something with it, but while draining the loop, the water spilled all over it. Obviously there was no power in the system. I dabbed the excess water from the pcb and put alcohol on it as well. I have it drying in front of a fan right now. It seems dry. But there is some residue from the coolant on the pcb. It's a clear, premixed coolant from ek. I'll attach a pic. Am I screwed or should I be ok? How long should I wait to put it back in the system? Thanks so much for any help!
  5. Hey everyone. I've currently got an i7 4790k paired with a GTX 980 Ti. I've been thinking about upgrading at some point for Cyberpunk 2077. If I upgraded my CPU, I would probably go with the i7 10700k mostly because I can reuse my current waterblock. And if I upgraded my current GPU, I'd probably go with the RTX 3080. I play at 1440p. Which upgrade path would give me the more substantial performance increase, CPU or GPU? Thanks so much for your help!
  6. Yeah as far as I know, there's no such switch. I'm going to go ahead and contact the company for an RMA. Nothing going right with this build...Thanks for the info man, appreciate it.
  7. Hi everyone! I have a few PWM fans connected via a three fan splitter to a fan controller. Everything was working fine and then suddenly one of the fans ramped up to full speed. I tried connected it to a different lead on the splitter and different headers on the controller, but it's still running at full speed. Is it possible that something on the fan malfunctioned? Has anyone ever experienced something like this? Thanks for any help!!
  8. Unfortunately my mobo is a z97 board and doesn't have any rgb headers. I bought the EK loop connect controller.
  9. So I plug the pump header into this and then into the 3 pin controller?
  10. Hi everyone. Wasn't sure where exactly to put this so sorry if it's in the wrong place. I have a res with 4 pin rgb cable and an rgb controller with only 3 pin rgb headers on it. Obviously the res's rgb didn't work when I plugged it in to the controller. Is there anything I can do to make this work? I didn't know anything about rgb when I planned this. Thanks for the help!
  11. Ok great! Glad I can still use it. Thank you all so much for the information, I really appreciate it!!
  12. Can anyone else help out with this? Am I good to use this block or will it damage my other components?
  13. Ok great. One last question for ya. Will those nickel flakes cause issues for my pump and cpu block other than accumulating in the fins?
  14. So will this be a big problem going forward? Or should I be good as long as I use a good coolant?
  15. Hi everyone. Just got this EKWB on Ebay. I have a Gigabyte 980 ti G1 gaming gpu so this was my only option as they don't sell these new obviously. I opened the water block and saw this. Is this anything to be concerned about? Can I clean it? Any info would be very helpful. This ia my first custom loop. Thanks!
×