Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

smg4life01

Member
  • Content Count

    186
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About smg4life01

  • Title
    Junior Member
  • Birthday May 14, 1993

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    London
  • Gender
    Male
  • Occupation
    Computer Engineer

System

  • CPU
    Intel Core i7 4790k
  • RAM
    32GB
  • GPU
    7950
  • Case
    Areocool Dead Silence Mid Tower Green
  • Storage
    x2 128GB SSD 1TB HDD 4TB HDD
  • PSU
    EVGA SuperNova G2 1000 Watt
  • Display(s)
    Dell 30" 1600p Monitor
  • Cooling
    Corsair H80i
  • Keyboard
    Corsair Vengeance k60
  • Mouse
    Logitech G500s
  • Operating System
    Win 8.1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Motherboard is An MSI MPG X570 GAMING PLUS, Gpu msi 2070 super, ram corsair vengeance Pro rgb and psu is an evga supernova g2
  2. Hi guys, just having setup a new machine ryzen 9 3900x 32gb ram and an msi motherboard, cooled with a coolermaster master liquid lite 240. I've plugged it and all that happens for a second it powers on and turns straight off. Anyone else experience this before or know what could be causing this
  3. Even if my other devices connected via ethernet are working?
  4. Hi guys, So been dealing with this issue for the past week or so, my desktop machine just all of a sudden just drops ethernet connection, when I try and check the ethernet adapter properties and try to disable the device it just freezes the screen, not sure whats going on here but I've also reinstalled the drive which I though fixed it but it didn't tried different cables and the switch the my pc is connected to has another pc connected and that one is working fine. Any help would be really appreciated. Thanks
  5. Hi guys, Hope you guys can help me out, so I've got a 5tb WD Elements External Drive that was plugged into my pc, however I've changed my setup around and put my desktop under my desk, I've re-cabled everything back up and now the external drive is showing as unallocated, I have quite a bit of data on this drive so do not want to format it, is there any kind of fix for this. In Disk Management it shows as unallocated and only allows to create a new simple volume. Anyones help is much appreciated Thanks
  6. does anyone know what this issue could be
  7. Hi Guys having this issue still screen keeps becoming pixelated after I wake my screen up, I have 2 screens and the other is fine when I wake it up just my main screen and even after changing a setting or just turning off the screen the whole pc crashes so need to restart, once restarted pc is working fine, I'm not sure what the issue is possible a doggy drive update via nvidia, my gpu is a 980ti and its not overheating checked temps under load and its peeking at like 45 or 50 degrees, see the image for the issue. Thanks for any help
  8. Hi guys, Having an issue with my PC sometime after coming back from work wake my pc up from it being on screen off mode and the screen looks all pixelated not sure what is causing it but started happening after a driver update from nvidia, I have a picture of the screen when it happens which I've attached, can someone tell me what this issue may be. Thanks
  9. Hi Everyone, Maybe off topic, but I've got this surfacebook and I'm not able to open the touch screen keyboard under a users account but as admin I can and I have no idea what is causing this issue. Anyone on here know why it does this under a users account that is setup as a mobile account
  10. Anyone know the solution to this issue its really causing an issue for a lot of people I work with.
  11. Hi there guys having an issue with quite a few HP 820 G4 laptops not being able to connect to Wifi or ethernet, however through the docking station they connect fine with no issues, when we undock and try and use Wifi it does not work, I has happened since a recent windows 10 update but not on the creators update. I have checked device manager shows the devices are enabled, however in adapter settings in the network control panel the Wifi is showing as disable and every time we try to enable it, it just says enabled but the actual device is showing disabled. I have checked in device manag
  12. Hi there guys having an issue with quite a few HP 820 G4 laptops not being able to connect to Wifi or ethernet, however through the docking station they connect fine with no issues, when we undock and try and use Wifi it does not work, I has happened since a recent windows 10 update but not on the creators update. I have checked device manager shows the devices are enabled, however in adapter settings in the network control panel the Wifi is showing as disable and every time we try to enable it, it just says enabled but the actual device is showing disabled. I have checked in device manag
×