Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

clutchmaster

Member
  • Content Count

    138
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

About clutchmaster

  • Title
    Member

Contact Methods

  • Discord
    Hiltow#9158
  • Steam
    clutchmaster1
  • Origin
    clutchmaster01
  • UPlay
    ClutchMaster420
  • Battle.net
    clutchmaster#11463
  • PlayStation Network
    ClutchRanger420
  • Twitch.tv
    https://www.twitch.tv/yooperdriftclub
  • Twitter
    https://twitter.com/YooperDriftClub

Profile Information

  • Location
    Michigan, USA
  • Gender
    Male
  • Interests
    rapairing computers and component level repair

System

  • CPU
    intel Core i-7 3770K (Direct Die/Liquid Metaled) @4.6Ghz 1.352volt/ViD 1.246v
  • Motherboard
    ASUS P8z68 Pro/GEN3(LLC=UltraHigh/BCLK.100MHz/430KHz/offset 0.110v/extraboostvolt 0.052v,EBV=ViD)
  • RAM
    (2x8Gb) CORSAIR Vengeance CMY16GX3M2A1866C9 1866MH(2400MH)11-13-12-29-2T/VCCIO 1.093v/RAM 1.600v
  • GPU
    MSI Geforce GTX 1080 Armour/Arctic Accelero Xtreme III(Liquid Metaled)2063mhz
  • Case
    LIAN LI LANCOOL II MESH PEROFRMANCE/6xCooler Master SickleFlow V2(soon)
  • Storage
    Western Digital Blue 500gb SSD
    Western Digital AV-GP 500gb HDD
    Western Digital Blue 1tb HDD
    Western Digital AV-GP 1tb HDD
  • PSU
    Corsair TW650w 80+ (510watts load)
  • Display(s)
    Acer ED347CKR bmidphzx (3440x1440p 21/9 100hz)
    DELL E198wWFPV (1400x900 16/9 75hz)
    LG 47LN540​0-UA (1920x1080 16/9 60hz)
  • Cooling
    Scythe Mugan 5/1xCooler Master SickleFlow V2
  • Keyboard
    CoolerMaster CK552 (RGB)
  • Mouse
    CoolerMaster MM711 (RGB)
  • Sound
    Asus Xonar DG/S.M.S.L SA-50/Realistic Minimus 77/ Kenwood KM-209/Pioneer TS-W3003D4 12inch/random 8inch sub
  • Operating System
    Microsoft Windows 10 Pro x64 1909
  • Laptop
    HP Pavilion i5 DK0051WM i-5 9300H/GTX 1050 3gb 6%OC(not-Liquid Metaled, yet) 248gb ssd 1x8gb
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

882 profile views
  1. seems to happen when i either restart my comp or connect my valve index its as if windows is refusing detection probably because a registry value has it permanently set to disabled and i have no idea what to look for
  2. i have a 2 monitor setup a 3440x1440 ultra wide(win10 detects this as display 1:using displayport) and a 1920x1080 flat screen(win10 detects this as display 2:using HDMI) i use display 1 for gaming and display 2 for day to day use as depicted in the photo ive ran into an issue that ive only solved once before but cannot replicate the result of the solution which was disconnect the display and run the clean unplugged drivers from iobit driver booster and restart the pc and connect the display its as if theres some kind of cached settibg inb win10 that needs to be deleted ive tried DDUing r
  3. ya well he let me bring it home to stick into a x470 board i have and same behavior memory controller fried because defaults weren't loaded prier to the swap
  4. the mobo is fine as stated hes back up and runninhg with a oced 2700
  5. u dont want to remove the power cable just turn the power switch off otherwise the pc is no longer grounded and yes
  6. my clients cpu straight up and died how wtf its not even oced before; gskill tridentZ RGB 2x8 3600mhz 16-19-19-19-" "-1T 1.35v after corsair vengeance 2x16 2666mhz cl16 everything except for A-XMP was left to be at auto values it was wOrking just fine until he swapPed ram to the 32gb kit he did not load defaults prier to the swap so hes back to using a r7 2700 with the very same 32gb kit and now thats running a nice 4.075gh 1.360v oc the rest of the system: msi x470 gaming plus latest bios as of early fall 2020 scythe scythe fuma 2 1tb nvme m.2
  7. also wpuld making the software not rely on rpm signal prevent this
  8. the casefront fans dont have a rpm signal on the fan itself but i did use a fan that does to sync it the rpm card this behavior also accures with the case rear which the fan does have a rpm signal wire
  9. ive set the start and stop % for my fans but they wont run between these % example minimum fan speed set to 35% start = 50% stop =30% fan stuck at 52% or if minimum set to 0% the fan jumps between 0% to 48% every 1 second ryzen 7 1700 msi x370 gaming plus (latest non-beta bios) windows 10 pro 1909 openfancontrol 59(updated from 57)(deleted old version first and profiles)
  10. ive been looking around ever since i got this card but have found very little for this pcb design it has 1x 5mili ohm resistor for the 6pin and 1x 2milli ohm resistor for the 8 pin i want to lift the power limit farther than the 290watt bios allows since i hat smacking against power limit and getting a massive frame time spike its gotten me killed in tarkov a couple times i found where to buy the resistors but am not sure what to buy for the 2milli ohm resistor since that rail might be more sensitive to any resistance changes 3.5 milli ohms maybe? also thinking of going with a 8 or 7
  11. ordered a 3700x and it posted with it so yep u lose older generation support if u update to the latest bios
  12. as stated i was trying to get his rig to run the kit of 3600mhz ram but the bios that was installed only could go 3400mhz also the 3700x arrived and installed and it posted no problems so clearly now if u update this board it will revoke/remove support for ryzen 2000 series and older cpus
×