Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Twilight

reputation activity bug

As mentioned in the post above, I'm aware of the issue and it should be fixed in the next forum update.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

when i go to reputation activity on my profile, at the top left, the counters seem wrong. 

Knipsel2.PNG.7fc3b9874d4c1001ef94a17ff1de7ea7.PNG

shouldn't there be icons next to the numbers?

 

Google Chrome Version 70.0.3538.110

Windows 10


JUST BE YOURSELF

Pansexual | Genderqueer | IT Student | MLP Fan | Linux God | Used Hardware Enthousiast

 

My Devices:

 

Gaming Rig: Core 2 Quad Q9550 @ 3.5 GHz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | 8GB RAM | 1TB SSD & 500GB SSD | 850W PSU | Windows

Laptop: HP EliteBook Folio 9470m | i5 3437U | HD 4000 | 8GB RAM | 250GB SSD | Arch Linux

Retro Rig: Pentium 2 400mhz | Geforce 3 Ti | Asus P2B-L | 40GB HDD | 384MB RAM | Windows 98

Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS

 

Formerly Known As firelighter487

Link to post
Share on other sites

use dark theme😉


PSU Tier List//Motherboard VRM list//Graphics card (cooling) tier list//Build Guide Megathread//Motherboard Tier List//Linux Guide//Build logs//Seasonic Focus issues//Mark Solved//Community standards

Don't forget to quote or mention me

 

Primary PC:

Spoiler

CPU: I5-8600k  @4.5 ghz  GPU: GTX 1070 ti EVGA SC Gaming   RAM: 8+8 3500 mhz DDR4 Trident Z   MOBO: MSI Gaming Pro Carbon AC   HDD: 1 TB 7200 RPM Seagate Baracudda, 1 TB 5400 RPM Samsung Spinpoint HD103SI   SSD: Samsung 860 EVO 500 GB   Soundcard: built in   Case: Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB (modified)

 

Secondary PC: Cedar mill

Spoiler

CPU: i3-2130   GPU: Intel HD graphics   RAM: 4+2 GB 1333 mhz DDR3    MOBO: HP H series   HDD: 320 GB WD Black 7200 RPM   PSU: HP 250 watt   Case: Sunbeam Quarterback   Screen: IIyama Prolite T2240MTS, Samsung SyncMaster710N

 

Server: CookieVault V2 (in progression)

Spoiler

CPU: dual Xeon x5650   GPU: GT210.  RAM: 6x4 GB+6x2 GB DDR3R.  MOBO: HP ML350 g6   HDD: 4x Samsung Spinpoint HD103SI 1TB   PSU: 2x Delta 460w 80+ platinum  Case: ML350 G6

 

Laptop: HP Elitebook 8460p

Spoiler

CPU: I5-2540m  GPU: Intel HD graphics   RAM: 8+4GB 1333 mhz DDR3   SSD: mx500 250gb  Screen: TN 768p

 

Consoles:

Spoiler

PS4 slim glacier white 500 gb, PS4 FTP Special Edition 500 gb, Xbox, 3 DS lites, DSI XL, Gameboy Advanced Color, PS Vita v2, Wii, PS3 500 gb

 

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, LukeSavenije said:

use dark theme😉

You mean Dank theme, right?


¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

¯\_(ツ)_/¯

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
3 minutes ago, LukeSavenije said:

use dark theme😉

that does fix it, but the light theme is still bugged... 


JUST BE YOURSELF

Pansexual | Genderqueer | IT Student | MLP Fan | Linux God | Used Hardware Enthousiast

 

My Devices:

 

Gaming Rig: Core 2 Quad Q9550 @ 3.5 GHz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | 8GB RAM | 1TB SSD & 500GB SSD | 850W PSU | Windows

Laptop: HP EliteBook Folio 9470m | i5 3437U | HD 4000 | 8GB RAM | 250GB SSD | Arch Linux

Retro Rig: Pentium 2 400mhz | Geforce 3 Ti | Asus P2B-L | 40GB HDD | 384MB RAM | Windows 98

Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS

 

Formerly Known As firelighter487

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Uptivuptiz said:

You mean Dank theme, right?

I mean the best theme

image.png.dbca9e9f566f50c6265bd1bbb3a8bb1c.png


PSU Tier List//Motherboard VRM list//Graphics card (cooling) tier list//Build Guide Megathread//Motherboard Tier List//Linux Guide//Build logs//Seasonic Focus issues//Mark Solved//Community standards

Don't forget to quote or mention me

 

Primary PC:

Spoiler

CPU: I5-8600k  @4.5 ghz  GPU: GTX 1070 ti EVGA SC Gaming   RAM: 8+8 3500 mhz DDR4 Trident Z   MOBO: MSI Gaming Pro Carbon AC   HDD: 1 TB 7200 RPM Seagate Baracudda, 1 TB 5400 RPM Samsung Spinpoint HD103SI   SSD: Samsung 860 EVO 500 GB   Soundcard: built in   Case: Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB (modified)

 

Secondary PC: Cedar mill

Spoiler

CPU: i3-2130   GPU: Intel HD graphics   RAM: 4+2 GB 1333 mhz DDR3    MOBO: HP H series   HDD: 320 GB WD Black 7200 RPM   PSU: HP 250 watt   Case: Sunbeam Quarterback   Screen: IIyama Prolite T2240MTS, Samsung SyncMaster710N

 

Server: CookieVault V2 (in progression)

Spoiler

CPU: dual Xeon x5650   GPU: GT210.  RAM: 6x4 GB+6x2 GB DDR3R.  MOBO: HP ML350 g6   HDD: 4x Samsung Spinpoint HD103SI 1TB   PSU: 2x Delta 460w 80+ platinum  Case: ML350 G6

 

Laptop: HP Elitebook 8460p

Spoiler

CPU: I5-2540m  GPU: Intel HD graphics   RAM: 8+4GB 1333 mhz DDR3   SSD: mx500 250gb  Screen: TN 768p

 

Consoles:

Spoiler

PS4 slim glacier white 500 gb, PS4 FTP Special Edition 500 gb, Xbox, 3 DS lites, DSI XL, Gameboy Advanced Color, PS Vita v2, Wii, PS3 500 gb

 

Link to post
Share on other sites
Just now, firelighter487 said:

that does fix it, but the light theme is still bugged... 

strange. Hope they are on it


PSU Tier List//Motherboard VRM list//Graphics card (cooling) tier list//Build Guide Megathread//Motherboard Tier List//Linux Guide//Build logs//Seasonic Focus issues//Mark Solved//Community standards

Don't forget to quote or mention me

 

Primary PC:

Spoiler

CPU: I5-8600k  @4.5 ghz  GPU: GTX 1070 ti EVGA SC Gaming   RAM: 8+8 3500 mhz DDR4 Trident Z   MOBO: MSI Gaming Pro Carbon AC   HDD: 1 TB 7200 RPM Seagate Baracudda, 1 TB 5400 RPM Samsung Spinpoint HD103SI   SSD: Samsung 860 EVO 500 GB   Soundcard: built in   Case: Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB (modified)

 

Secondary PC: Cedar mill

Spoiler

CPU: i3-2130   GPU: Intel HD graphics   RAM: 4+2 GB 1333 mhz DDR3    MOBO: HP H series   HDD: 320 GB WD Black 7200 RPM   PSU: HP 250 watt   Case: Sunbeam Quarterback   Screen: IIyama Prolite T2240MTS, Samsung SyncMaster710N

 

Server: CookieVault V2 (in progression)

Spoiler

CPU: dual Xeon x5650   GPU: GT210.  RAM: 6x4 GB+6x2 GB DDR3R.  MOBO: HP ML350 g6   HDD: 4x Samsung Spinpoint HD103SI 1TB   PSU: 2x Delta 460w 80+ platinum  Case: ML350 G6

 

Laptop: HP Elitebook 8460p

Spoiler

CPU: I5-2540m  GPU: Intel HD graphics   RAM: 8+4GB 1333 mhz DDR3   SSD: mx500 250gb  Screen: TN 768p

 

Consoles:

Spoiler

PS4 slim glacier white 500 gb, PS4 FTP Special Edition 500 gb, Xbox, 3 DS lites, DSI XL, Gameboy Advanced Color, PS Vita v2, Wii, PS3 500 gb

 

Link to post
Share on other sites

Is it that important for you? There are higher priority bugs on the forum for developers to work on.


hi.

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

As mentioned in the post above, I'm aware of the issue and it should be fixed in the next forum update.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×