Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
HyDdRaZz

new graphic, uninstall game??

Recommended Posts

No.

 

It may help to uninstall old display drivers with DDU (display driver uninstaller) and then install new ones when you install the card. There's an option in DDU for "uninstall and shut down (for installing new hardware)". When you're ready to install your new card, run that and when it's finished your PC will shut down and you can go about taking out the old card and putting the new one in. Once you boot in to windows go to your GPU manufacturer's website and download and install the latest drivers.


CPU: Intel i7 6700k  | Motherboard: Gigabyte Z170x Gaming 5 | RAM: 2x8GB 3000MHz G.Skill Ripjaws 5 | GPU: Gigabyte Aorus GTX 1080ti | PSU: Corsair RM750x (2018) | Case: BeQuiet SilentBase 800 | Cooler: Corsair H100i AIO | SSD: Samsung 970 Evo 500GB + Samsung 840 500GB | HDD: Seagate Ironwolf 8TB + 2x Seagate Ironwolf 6TB | Monitor: Acer Predator XB271HU + Samsung BX2450

Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, HyDdRaZz said:

Should we uninstall games before you put new graphic card?

No you shouldnt but you should install the new latest graphic card drivers 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

im asking dat because im playing rainbow six siege, i got like 70-80 fps, and i got annoying lag, but my fps still 70-80

very strange...

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, HyDdRaZz said:

im asking dat because im playing rainbow six siege, i got like 70-80 fps, and i got annoying lag, but my fps still 70-80

very strange...

Lag is network-related and will not mess with your fps at all. I've had really bad lag spikes on Minecraft while running a stable 75fps.

Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, HyDdRaZz said:

do you have any idea how to fix it?

  • Connect to your router using ethernet instead of wifi.
  • Ensure that you have a good internet connection provided by the ISP.
  • Play on servers local to your region.

CPU: Intel i7 6700k  | Motherboard: Gigabyte Z170x Gaming 5 | RAM: 2x8GB 3000MHz G.Skill Ripjaws 5 | GPU: Gigabyte Aorus GTX 1080ti | PSU: Corsair RM750x (2018) | Case: BeQuiet SilentBase 800 | Cooler: Corsair H100i AIO | SSD: Samsung 970 Evo 500GB + Samsung 840 500GB | HDD: Seagate Ironwolf 8TB + 2x Seagate Ironwolf 6TB | Monitor: Acer Predator XB271HU + Samsung BX2450

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, HyDdRaZz said:

im asking dat because im playing rainbow six siege, i got like 70-80 fps, and i got annoying lag, but my fps still 70-80

very strange...

 

Can you be more specific? Lag is used too much as common term for all things which show up as jittering movement. Its term for network issue originally.

 

10 hours ago, HyDdRaZz said:

do you have any idea how to fix it?

 

If its network thing, check your ping, check if you have downloads going or you have someone else using same network. If its something else, like drive games on being used by virus scan or update process, RAM being full, small pagefile, or high temperatures, you need to first find out whats causing it.

 


^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

When im playing rainbow six siege i got 70-80 fps and its like my fps drops to 40 or 50 but,  i cant see my fps drops, always im playing with 70 fps, i only got this issue after i put new graphic card,

 

My actual specs:

GPU - msi 1060 6gb

CPU - i3 4150

RAM - 3x4gb 12gb

Mother board z97 g45

 

Link to post
Share on other sites
14 hours ago, HyDdRaZz said:

Should we uninstall games before you put new graphic card?

No, only aftter when they won't work, you can try a reinstall.

But its rare these days that games are bound to GPU and do some shit that don't allow another Card in the System...

 


"Hell is full of good meanings, but Heaven is full of good works"

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, HyDdRaZz said:

i only got this issue after i put new graphic card

Have you made any changes to the in-game settings?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
54 minutes ago, A Random Dude said:

Have you made any changes to the in-game settings?

Yeh.. Every grapgic settings i got the same issues

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, HyDdRaZz said:

Yeh.. Every grapgic settings i got the same issues

Do you encounter the same issues when playing R6S offline against bots? What about in other games?

 

Also, what is your monitor brand and model and what resolution are you playing in? I would assume 1080p.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×