Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
fasauceome

Is my UI bugged?

This has already been reported at

I'm aware of the issue, and it should be fixed in the next update, though I don't know when that will be.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

image.png.1a04285d9fc0a324fe1ebd3668b66b27.png

Are these supposed to tell me which of each is given? I clearly looks like it's supposed to be telling me how many reactions of each type I've both given and received, but I don't know which are likes, agree, funny, or informative.


I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Kill Trident Z RGB - Force MP500 - Jedi Order Titan Xp - The venerated Hyper 212 Evo (with RGB Riing flair) - EVGA G2 650W - Black and green theme, Razer branwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - Asus DirectCU GTX 760 - old Seagate 1.5TB HDD - Dark moded Ubuntu (and Win7, cuz why not)

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

This has already been reported at

I'm aware of the issue, and it should be fixed in the next update, though I don't know when that will be.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×