Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Azam-45

It won’t turn on

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hi..

Two months ago I built my pc for the first time but yesterday my pc became overheated and shout down before I notice.

 

I tried to unplug and plug in the PSU, the LED of GPU is working but the LED of CPU works for a second.

 

My system:

MSI B350m gaming pro.

Ryzen 5 1500X 

ASUS RX 570 4Gb

Cooler master 550W

 

Any suggestions please???.

Link to post
Share on other sites

Guessing the led flashes red. 

Did you put a overclock on your cpu? You can try resetting your cmos.

 

Dont think it would let itself fry unless you did something stupid to it (like very high voltage)

may need to rma it if all else fails could be a bad chip 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
17 minutes ago, Wolther said:

Guessing the led flashes red. 

Did you put a overclock on your cpu? You can try resetting your cmos.

 

Dont think it would let itself fry unless you did something stupid to it (like very high voltage)

may need to rma it if all else fails could be a bad chip 

Voltage on 1.30 to 1.35

speed 3.7 gh

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×