Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Please check recent topics before posting - we have had a lot of duplicates
Twilight

notification issue

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

ok so i'm having a weird problem:

edited.png.19c5a230bb1edcdb55b40116c2f757b5.png

the notification counter isn't showing in my tab. it should say 1 after forums right?

 

macOS 10.13.6

Chrome Version 70.0.3538.67

 

Chrome has the old design because i changed it back from the new design using a flag in chrome. 

i do have adblock installed but disabled for the forum. 

 

the only thing i changed about the image was i erased my name from the top right. 

 

EDIT: it does work when i am using another tab, but then immediately goes away when i switch to the forum. 

EDIT2: the counter is also not correct when i'm using another tab. it will show 1 while i have 2 notifications. 


Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS 13

Main Laptop: Apple MacBook Pro 13" Mid 2012 | i5 3210M | HD4000 | 16GB RAM | 500GB SSD | macOS Catalina

Windows Laptop: Asus ZenBook | i5 7200U | HD620 | GTX 950M | 8GB RAM | 1TB SSD | 128GB SSD | Windows 10

Gaming PC: Core 2 Quad Q9550 @ 3.6 ghz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | Bitfenix Whisper 850W | 8GB RAM | 2x256GB SSD & 1TB HDD | Windows 10

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, firelighter487 said:

ok so i'm having a weird problem:

edited.png.19c5a230bb1edcdb55b40116c2f757b5.png

the notification counter isn't showing in my tab. it should say 1 after forums right?

 

macOS 10.13.6

Chrome Version 70.0.3538.67

 

Chrome has the old design because i changed it back from the new design using a flag in chrome. 

i do have adblock installed but disabled for the forum. 

 

the only thing i changed about the image was i erased my name from the top right. 

Try quoting me or reacting so I can see if its the same for me on the new design.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, H20Burner said:

Try quoting me or reacting so I can see if its the same for me on the new design.

i could have tried changing it back to the new design but the design shouldn't have an effect on it right?


Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS 13

Main Laptop: Apple MacBook Pro 13" Mid 2012 | i5 3210M | HD4000 | 16GB RAM | 500GB SSD | macOS Catalina

Windows Laptop: Asus ZenBook | i5 7200U | HD620 | GTX 950M | 8GB RAM | 1TB SSD | 128GB SSD | Windows 10

Gaming PC: Core 2 Quad Q9550 @ 3.6 ghz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | Bitfenix Whisper 850W | 8GB RAM | 2x256GB SSD & 1TB HDD | Windows 10

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

@H20Burner i didn't expect it to make a difference... that would be really weird if that made a difference... 

 

do you have the same version of chrome as me?


Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS 13

Main Laptop: Apple MacBook Pro 13" Mid 2012 | i5 3210M | HD4000 | 16GB RAM | 500GB SSD | macOS Catalina

Windows Laptop: Asus ZenBook | i5 7200U | HD620 | GTX 950M | 8GB RAM | 1TB SSD | 128GB SSD | Windows 10

Gaming PC: Core 2 Quad Q9550 @ 3.6 ghz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | Bitfenix Whisper 850W | 8GB RAM | 2x256GB SSD & 1TB HDD | Windows 10

Link to post
Share on other sites
Just now, firelighter487 said:

@H20Burner i didn't expect it to make a difference... that would be really weird if that made a difference... 

 

do you have the same version of chrome as me?

Version 69.0.3497.100 (Official Build) (64-bit)
 
 
Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, H20Burner said:
Version 69.0.3497.100 (Official Build) (64-bit)

try updating to 70 then... 


Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS 13

Main Laptop: Apple MacBook Pro 13" Mid 2012 | i5 3210M | HD4000 | 16GB RAM | 500GB SSD | macOS Catalina

Windows Laptop: Asus ZenBook | i5 7200U | HD620 | GTX 950M | 8GB RAM | 1TB SSD | 128GB SSD | Windows 10

Gaming PC: Core 2 Quad Q9550 @ 3.6 ghz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | Bitfenix Whisper 850W | 8GB RAM | 2x256GB SSD & 1TB HDD | Windows 10

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, H20Burner said:

I think chrome is broken. 69 is the latest for me...

i'd reinstall it then. that is weird...


Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS 13

Main Laptop: Apple MacBook Pro 13" Mid 2012 | i5 3210M | HD4000 | 16GB RAM | 500GB SSD | macOS Catalina

Windows Laptop: Asus ZenBook | i5 7200U | HD620 | GTX 950M | 8GB RAM | 1TB SSD | 128GB SSD | Windows 10

Gaming PC: Core 2 Quad Q9550 @ 3.6 ghz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | Bitfenix Whisper 850W | 8GB RAM | 2x256GB SSD & 1TB HDD | Windows 10

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, H20Burner said:

Nope no difference.

that's really odd... 


Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS 13

Main Laptop: Apple MacBook Pro 13" Mid 2012 | i5 3210M | HD4000 | 16GB RAM | 500GB SSD | macOS Catalina

Windows Laptop: Asus ZenBook | i5 7200U | HD620 | GTX 950M | 8GB RAM | 1TB SSD | 128GB SSD | Windows 10

Gaming PC: Core 2 Quad Q9550 @ 3.6 ghz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | Bitfenix Whisper 850W | 8GB RAM | 2x256GB SSD & 1TB HDD | Windows 10

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
5 minutes ago, H20Burner said:

Nope no difference.

i just checked on a Windows pc and that's on 70... so i don't know... 


Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS 13

Main Laptop: Apple MacBook Pro 13" Mid 2012 | i5 3210M | HD4000 | 16GB RAM | 500GB SSD | macOS Catalina

Windows Laptop: Asus ZenBook | i5 7200U | HD620 | GTX 950M | 8GB RAM | 1TB SSD | 128GB SSD | Windows 10

Gaming PC: Core 2 Quad Q9550 @ 3.6 ghz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | Bitfenix Whisper 850W | 8GB RAM | 2x256GB SSD & 1TB HDD | Windows 10

Link to post
Share on other sites

You mean the count in the tab title? It only shows the number of notifications that you received while the tab was open but in the background (while looking at a different tab). As soon as you switch back to the LTT tab, it clears.


HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
19 minutes ago, colonel_mortis said:

You mean the count in the tab title? It only shows the number of notifications that you received while the tab was open but in the background (while looking at a different tab). As soon as you switch back to the LTT tab, it clears.

oh ok. it still won't work properly, because it was on 1 at some point while i had 2 notifications... but i was misinformed then. 


Phone: iPhone 7 | 128GB | iOS 13

Main Laptop: Apple MacBook Pro 13" Mid 2012 | i5 3210M | HD4000 | 16GB RAM | 500GB SSD | macOS Catalina

Windows Laptop: Asus ZenBook | i5 7200U | HD620 | GTX 950M | 8GB RAM | 1TB SSD | 128GB SSD | Windows 10

Gaming PC: Core 2 Quad Q9550 @ 3.6 ghz | R9 290X | Asus P5B Deluxe | Bitfenix Whisper 850W | 8GB RAM | 2x256GB SSD & 1TB HDD | Windows 10

Link to post
Share on other sites
Just now, firelighter487 said:

it still won't work properly, because it was on 1 at some point while i had 2 notifications

It's meant to show the increase in notification count, not the current count, though I think actually for some reason it displays the most recent increase in notification count rather than the total increase over the time not looking at the tab.


HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×