Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Kavin1102

Slight issue

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I built my pc.First it booted up properly and then I came back again then the fan spun for 3 seconds then turned off again.Now it is not switching on. Please help

Link to post
Share on other sites
  • Check different components. Unplug the GPU, most of the RAM, any of the unnecessary Drives. 
  • Check that the power switch is plugged in correctly.
  • unplug the CPU power and try and power the board on, if it does, you've got a bad CPU

You essentially want to test the computer where there is only 1 possible reason for it not to work and that's your problem.

 

Link to post
Share on other sites

Check all cables. Specs?


Quote me to see my reply!

SPECS:

CPU: Xeon X5650 OC'd to 4.4GHz @ 1.36V (courtesy of @XR6) Motherboard: Asus Sabertooth X58 RAM: 4x4GB G.Skill DDR3 1866MHz GPU: Asus RX 570 Strix Storage: WD Blue 1TB and a 128GB Kingston UV400 PSU: EVGA 600B Case: Fractal Design Define C Monitor: Dell G2410T and two Dell P2210 on a Steelcase Eyesite triple monitor stand Mouse: Logitech G403 Prodigy Wireless Keyboard: Northgate Omnikey Ultra Mousepad: Steelseries QcK XL with stitched edge Headset:  Sennheiser HD598SE

 

I like old-ass keyboards, Volvos, Thinkpads, and fountain pens.

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×