Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Ordis

H100 for LGA1151

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Back in 2011 I built my desktop and now I want upgrade to an 8700k. Is there anyway I can keep using my H100 even though I don't have the Intel mounting hardware anymore?

Link to post
Share on other sites

Ask corsair for new mounting hardware?

Check ebay?


My sound system costs more than my PC.        Check out my S340 build log "White Heaven"        The "LIGHTCANON" flashlight build log        Project AntiRoll (prototype)        Custom speaker project

Spoiler

Intel i7 4790k | AMD Vega 64 | ASUS Sabertooth Z97 Mark S | Corsair Vengeance Pro 32GB | NZXT S340 | Seasonic Platinum 760 | modded H100i | Coolermaster SK630 White | Logitech MX Master 2S | 2x Samsung 850 Pro 512GB | WD Red 4TB Samsung 58" 4k TV | 2x Behringer NEKKST K8 | BIC Acoustech H-100II | Scarlett 2i4 | 2x AT2020

 

Link to post
Share on other sites

misread post.

 

Check for used mounting hardware on Ebay or contact Corsair. Craigslist is an option as well.

Link to post
Share on other sites

What mounting hardware do you have still?  Just AMD stuff?  Depending on what cooler you have exactly you might be able to get the mounting hardware from Corsair, like I got my case used and was able to get the missing HDD trays for very cheap.

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Ordis said:

I have the AM3 stuff. So LGA 1151 uses the same mounting hardware as older sockets? 

From what I know LGA 115x sockets share mounting hardware and not others. It seems to be a call or email to Corsair's customer service dept for you.


CPU: i7-2600K 4751MHz 1.44V (software) --> 1.47V at the back of the socket Motherboard: Asrock Z77 Extreme4 (BCLK: 103.3MHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 RAM: Adata XPG 2x8GB DDR3 (XMP: 2133MHz 10-11-11-30 CR2, custom: 2203MHz 10-11-10-26 CR1 tRFC:230 tREFI:14000) GPU: Asus GTX 1070 Dual (Super Jetstream vbios, +70(2025-2088MHz)/+400(8.8Gbps)) SSD: Samsung 840 Pro 256GB (main boot drive), Transcend SSD370 128GB PSU: Seasonic X-660 80+ Gold Case: Antec P110 Silent, 5 intakes 1 exhaust Monitor: AOC G2460PF 1080p 144Hz (150Hz max w/ DP, 121Hz max w/ HDMI) TN panel Keyboard: Logitech G610 Orion (Cherry MX Blue) with SteelSeries Apex M260 keycaps Mouse: BenQ Zowie FK1

 

Model: HP Omen 17 17-an110ca CPU: i7-8750H (0.125V core & cache, 50mV SA undervolt) GPU: GTX 1060 6GB Mobile (+80/+450, 1650MHz~1750MHz 0.78V~0.85V) RAM: 8+8GB DDR4-2400 18-17-17-39 2T Storage: 1TB HP EX920 PCIe x4 M.2 SSD + 1TB Seagate 7200RPM 2.5" HDD (ST1000LM049-2GH172), 128GB Toshiba PCIe x2 M.2 SSD (KBG30ZMV128G) gone cooking externally Monitor: 1080p 126Hz IPS G-sync

 

Desktop benching:

Cinebench R15 Single thread:168 Multi-thread: 833 

SuperPi (v1.5 from Techpowerup, PI value output) 16K: 0.100s 1M: 8.255s 32M: 7m 45.93s

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
7 minutes ago, Jurrunio said:

It seems to be a call or email to Corsair's customer service dept for you.

Fun...

Thanks for the help all. :)

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×