Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Eric_The_Red4

High Noise on KZ ZST IEMS

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hi all,

I just got a pair of KZ ZST IEMs and I am very impressed with how good they sound for only $20. However, I've noticed that when I use them with anything but my phone that there is quite a bit of static noise. I have tried using it with my LG G6 phone, Scarlett solo headphone out, teac ai101da headphone amp, and fiio e17k headphone amp. All the external amps have built in dacs. On my Teac it sounds more like a ground loop buzzing than static. I have tried my HD 6XX with all of these sources as well as my NHT superzero speakers and they do not have the same issue. At first I thought it might be that the impedance might be too high on my external sources (the LG G6 phone doesnt have the static problem) but that can't be true since the fiio e17k has an impedance of only 1.1ohms and the impedance on the KZ ZST IEMs is 10ohms. Anyone know what the problem is?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, kokakolia said:

Ehh...KZ is infamous for bad quality control...

 

So you may never know what the problem is but buying a new pair might help. 

ok I might do that but the problem isn't that bad so I might just live with it.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×