Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Aklenar

CPU Fan Required for Liquid Cooling

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I am new to the liquid cooling, and I found out my motherboard requires a cpu fan to be plugged in to boot up. However, since there is a waterblock on the cpu, there is no need for the cpu fan, so what should I do?

Link to post
Share on other sites

IF you do not wish to do any of the above please post the Motherboard you are using as it may be possible to bypass. 

also a quick check, you do have a Fan on the Radiator right ? 


Chicken Nuggets

CPU - i7-4790k | CPU Cooler - Custom Loop | Motherboard -  MSI Z97 Gaming 5 | RAM - Mushkin Redline (2x4GB) 2400Mhz   Graphics Card - GTX Titan X(Maxwell)  | Power Supply - Super Flower 80+ Gold 650w Storage - Samsung 840 Evo 256gb + 750 Seagate Hybrid + 1TB WD Green + Raid 0 4X500GB + Raid 1 500GB HDD Case - HAF-X | Colour Theme - Orange & Black | Monitor - ACER Predator x34 Overclock to 100hz

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

I am using a z370 F Asus Board, i7 8700k, and HD120 rgb fans. And I do have fans on the radiator. The damn thing still isn't booting up. Here is a picture of the setup. Can anyone tell me what I am doing wrong? It is annoying me a lot. Thanks

IMG_0499.JPG

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×