Jump to content
SC2Mitch

Forums running ultra slow & running into CloudFlare errors

I am actively working on it, but it appears to be a much deeper issue than I thought. Some changes have been made to try and mitigate the problem though, and it should be working better at the moment.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

LMG is running literally painfully slow at this moment, I can't even view posts anymore and when it does "load" it sends me to a Error 504 page on Cloudflare, here's a pic of the error page

chrome_2018-02-20_22-18-24.png

 

I tried it on duel monitors with another chrome browser and it still was painfully slow. 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Jito463 said:

Same here, it took 5 or more tries just to load this page.

it's still struggling, im getting error 504s all over the place 

Link to post
Share on other sites

It should be back now. I'm aware of the issue, and the root cause, but it's not particularly easy to solve unfortunately.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, Catsrules said:

I am getting it as well.

Looks like it is slowly coming back online because I can open this post, but it is still super slow. 

Yeah it's now beginning to clear up a lot now, not having as many 504's.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, SC2Mitch said:

it's still struggling, im getting error 504s all over the place 

It's probably because of the new video on Floatplane :P


Current Build Log:

 

Original Build:

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, Lurick said:

It's probably because of the new video on Floatplane :P

Huh..... I just seen it

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, whoisit1118 said:

Floatplane videos are still non-accessible.

Working here, as long as you can load the page. The videos themselves don't appear to be affected. It starts playing as soon as I click the play button as normal.

Link to post
Share on other sites

well.... now they can't claim that while they've been using squarespace their site has never been down xD 

mmm.....png

Link to post
Share on other sites
Just now, The Viking said:

well.... now they can't claim that while they've been using squarespace their site has never been down xD 

mmm.....png

This site isn't hosted on Squarespace. Their Squarespace site probably does maintain that record.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

LTT was never the fastest forum for me, it always has a HUGE delay when charging up a page, but i'm not getting cloudflare errors yet.


Project Carbon (main PC) : Motherboard: ASRock AB350 Gaming-ITX/ac CPU: Ryzen 7 1800X   ▏CPU Cooler: Corsair H80i V2 ▏GPU: Zotac AMP! Edition GTX 1070Ti 8gb ▏RAM: 2x 8gb G.Skill Ripjaws V 2666mhz ▏Chassis: CM HAF Stacker 915R ▏PSU: Thermaltake ToughPower Grand Gold 650W ▏Storage: MyDigitalSSD BPX 480gb + SanDisk SSD Plus 240GB + 2x Toshiba P300 2TB HDD ▏OS: Windows 10 Pro 

 

Peripherals: Mice: Corsair M65 Pro white (PWM3360, desk) and Logitech M570 ▏Keyboards: ABNT IBM Model M (typing), Tesoro Durandal G1N with Cherry reds (gaming) and Dell KM636 (couch) Monitor: Viewsonic VX2776-smhd ▏AMP: Onkyo Integra A-817XD ▏DAC: Topping D10 ▏Speakers: Polk Audio TSi100 ▏Mike: Superlux E205U Headphones: JVC Ésnsy HA-SR85S (black) and Creative Aurvana Live! 2 ▏Router: TP-Link Archer C9 v.4

 

A/V setup (the "narrow theater"): TV: Samsung MU6100 55' 4k ▏ Receiver: Denon AVR-X2400H ▏ Speakers: Monitor Audio Bronze 6, Bronze Centre, Bronze FX, AAT Cube Rakt 12' subwoofer  ▏ Consoles: Sony PS4 Pro 1TB, Sony PS3 500gb ▏ CD/SACD: Sony DVP-NS900V

 

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, colonel_mortis said:

This site isn't hosted on Squarespace. Their Squarespace site probably does maintain that record.

Cloudflare is more for DDOS attacks and load balancing, sits in between your hosting site and your users

Link to post
Share on other sites

OHHH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

What are we suppose to do?

 

Yup mine running slow too, was really wanting to get into it and stir it up with a quoter. But I found other things to do.


AMD Ryzen 1600X with ASUS Prime x370 Pro and Corsair Vegence 2x8GB 3466 15cas, Corsair H100i liquid cpu cooler, Samsung EVO 500GB, 4TB 7200, Asus GRX 1080 8gb rog strix, Fractal Define R4 case, Corsair RM750x, 10Gbps

Link to post
Share on other sites

I fully blame a lack of LMG owned Llamas for this failure.

 

 


PC - NZXT 340 Black, Intel i5 6600k, Artic Alpine 11 Pro Cooler, 16GB Corsair DDR 4 2133mhz, Asus H170 Pro Gaming , XFX R9 390 DD 8GB, Samsung 250GB EVO, 1TB WD Black.

 

Mac - 1.4ghz i5, 4GB DDR3 1600mhz, Intel HD 5000.  

 

Endlessly wishing for a BBQ in space.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Having a few more loading issues again, dare I say how long this will be a problem for?

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer

I am actively working on it, but it appears to be a much deeper issue than I thought. Some changes have been made to try and mitigate the problem though, and it should be working better at the moment.


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites
On 2/20/2018 at 2:40 PM, Catsrules said:

Cloudflare is more for DDOS attacks and load balancing, sits in between your hosting site and your users

He's the admin and a web developer, think he would know that?


I like PSUs. Feel free to ask me about PSU questions.

 

Helios: Intel Core™ i5-4460 | GA-B85M-D3H | 8GB DDR3-1333 -> 16GB DDR3-1333 | MSI R7 370 ARMOR | Define C TG | Corsair CX450M

 

Helios EVO: Intel Core™ i7-8700K (Won at LTX, signed by Dennis) | ASRock Z370 Killer SLI/ac | 16GB DDR4-3000 Team | AMD Radeon R9 Fury X | Define C TG | Corsair Certified Refurbished RM650x

 

@STRMfrmXMN's PSU Tier List | Don't buy the S12II/M12II | Avoid the EVGA G3

 

 

 

Intel is bringing DDR4 to the mainstream with the Intel® Core™ i5 6600K and i7 6700K processors. Learn more by clicking the link in the description below.

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, JDE said:

He's the admin and a web developer, think he would know that?

Yeah I read it wrong. I read "This site isn't hosted on Squarespace." as "Isn't this site hosted on Squarspace?"

 

Link to post
Share on other sites

@Cinnabar Sonar We were right! There was something up!


Use this guide to fix text problems in your postGo here and here for all your power supply needs

 

New Build Currently Under Construction! See here!!!! -----> 

 

Spoiler

Deathwatch:[CPU I7 4790K @ 4.5GHz][RAM TEAM VULCAN 16 GB 1600][MB ASRock Z97 Anniversary][GPU XFX Radeon RX 480 8GB][STORAGE 250GB SAMSUNG EVO SSD Samsung 2TB HDD 2TB WD External Drive][COOLER Cooler Master Hyper 212 Evo][PSU Cooler Master 650M][Case Thermaltake Core V31]

Spoiler

Cupid:[CPU Core 2 Duo E8600 3.33GHz][RAM 3 GB DDR2][750GB Samsung 2.5" HDD/HDD Seagate 80GB SATA/Samsung 80GB IDE/WD 325GB IDE][MB Acer M1641][CASE Antec][[PSU Altec 425 Watt][GPU Radeon HD 4890 1GB][TP-Link 54MBps Wireless Card]

Spoiler

Carlile: [CPU 2x Pentium 3 1.4GHz][MB ASUS TR-DLS][RAM 2x 512MB DDR ECC Registered][GPU Nvidia TNT2 Pro][PSU Enermax][HDD 1 IDE 160GB, 4 SCSI 70GB][RAID CARD Dell Perc 3]

Spoiler

Zeonnight [CPU AMD Athlon x2 4400][GPU Sapphire Radeon 4650 1GB][RAM 2GB DDR2]

Spoiler

Server [CPU 2x Xeon L5630][PSU Dell Poweredge 850w][HDD 1 SATA 160GB, 3 SAS 146GB][RAID CARD Dell Perc 6i]

Spoiler

Kero [CPU Pentium 1 133Mhz] [GPU Cirrus Logic LCD 1MB Graphics Controller] [Ram 48MB ][HDD 1.4GB Hitachi IDE]

Spoiler

Mining Rig: [CPU Athlon 64 X2 4400+][GPUS 9 RX 560s, 2 RX 570][HDD 160GB something][RAM 8GBs DDR3][PSUs 1 Thermaltake 700w, 2 Delta 900w 120v Server modded]

RAINBOWS!!!

 

 QUOTE ME SO I CAN SEE YOUR REPLYS!!!!

Link to post
Share on other sites
On 2/20/2018 at 5:33 PM, Kierax said:

I fully blame a lack of LMG owned Llamas for this failure.

 

 

Isn't it the hamsters powering them running out of juice?


Use this guide to fix text problems in your postGo here and here for all your power supply needs

 

New Build Currently Under Construction! See here!!!! -----> 

 

Spoiler

Deathwatch:[CPU I7 4790K @ 4.5GHz][RAM TEAM VULCAN 16 GB 1600][MB ASRock Z97 Anniversary][GPU XFX Radeon RX 480 8GB][STORAGE 250GB SAMSUNG EVO SSD Samsung 2TB HDD 2TB WD External Drive][COOLER Cooler Master Hyper 212 Evo][PSU Cooler Master 650M][Case Thermaltake Core V31]

Spoiler

Cupid:[CPU Core 2 Duo E8600 3.33GHz][RAM 3 GB DDR2][750GB Samsung 2.5" HDD/HDD Seagate 80GB SATA/Samsung 80GB IDE/WD 325GB IDE][MB Acer M1641][CASE Antec][[PSU Altec 425 Watt][GPU Radeon HD 4890 1GB][TP-Link 54MBps Wireless Card]

Spoiler

Carlile: [CPU 2x Pentium 3 1.4GHz][MB ASUS TR-DLS][RAM 2x 512MB DDR ECC Registered][GPU Nvidia TNT2 Pro][PSU Enermax][HDD 1 IDE 160GB, 4 SCSI 70GB][RAID CARD Dell Perc 3]

Spoiler

Zeonnight [CPU AMD Athlon x2 4400][GPU Sapphire Radeon 4650 1GB][RAM 2GB DDR2]

Spoiler

Server [CPU 2x Xeon L5630][PSU Dell Poweredge 850w][HDD 1 SATA 160GB, 3 SAS 146GB][RAID CARD Dell Perc 6i]

Spoiler

Kero [CPU Pentium 1 133Mhz] [GPU Cirrus Logic LCD 1MB Graphics Controller] [Ram 48MB ][HDD 1.4GB Hitachi IDE]

Spoiler

Mining Rig: [CPU Athlon 64 X2 4400+][GPUS 9 RX 560s, 2 RX 570][HDD 160GB something][RAM 8GBs DDR3][PSUs 1 Thermaltake 700w, 2 Delta 900w 120v Server modded]

RAINBOWS!!!

 

 QUOTE ME SO I CAN SEE YOUR REPLYS!!!!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×