Jump to content
Nataku

EVGA 1000W G2 just died on me.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hello,

 

My EVGA 1000W G2 just randomly died on me. I havent powered on this system for awhile as I was busy with other stuff. I am currently in the Philippines, and I bought my rig from Microcenter in Chicago back in 2015. Is there anyway EVGA can help me on this? Also, I lost the receipts already.

 

Link to post
Share on other sites

Are you absolutely sure that it was the PSU that failed?


--- Please use quotes or tag people in replies, otherwise we wont respond in a timely manner ---  BLUE BUILD POST ---

CPU i7-4790k    Motherboard Gigabyte z97x-ud5h    RAM G.Skill Sniper DDR3 1866mhz    GPU EVGA GTX970 FTW    Case Thermaltake Level 10 GT    

Storage 1x Samsung EVO 250GB, WD Black 3TB, WD Black 5TB    PSU Corsair CX600M      Cooling Corsair H90 140mm (Rear Mounted)

Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Nataku said:

Hello,

 

My EVGA 1000W G2 just randomly died on me. I havent powered on this system for awhile as I was busy with other stuff. I am currently in the Philippines, and I bought my rig from Microcenter in Chicago back in 2015. Is there anyway EVGA can help me on this? Also, I lost the receipts already.

 

What happened in your system and why are you certain it's your PSU?


|PSU Tier ListPSU Whitelist / 80 Plus Efficiency| I like Power Supplies for whatever reason. Feel free to PM me with any questions. 

System: "External links are not allowed" || Resources for PSU information: "lol can't do that either" | For Corsair support tag @Corsair Josephor @Corsair Blake

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×