Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Inrix

Floatplane Download & Plex Script [With Code & Guide]

Version 4.6.3 - Fixes & Patch for new OG Subscription (GitHub)

 

Release 4.6.3.zip

Install.zip

Update.zip

 

Hia, This ones just a small update with some fixes and a patch to add support for SubChannel formatting for the new LTT Supporter (OG) subscription.

 

Changelog

v4.6.3

  • Fix for queue and live counts never hitting 0 stopping script from restarting automatically
  • Added support for new LTT Supporter (OG) subscription.

v4.6.2

  • Fix for episode count when using season/year based folder formatting

Install Guide

If your updating then just download the Update.zip extract it to your install folder and run it. It will automagically update all the needed files and move your settings over.I suggest double checking that everything is correctly updated in the settings.json though it should move your old settings over properly.

 

For people who are doing a fresh install just follow the below guides:

As always if you run into any issues you are free to

Create a issue here,

Join the Discord Server! https://discord.gg/aNTyMME

Leave a comment on the LTT form post

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

4.0.3 Has received a shadow update fixing those issues. Everything should be working fine now


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites

Been trying to setup the latest version of the script, but I keep getting this error when I try and run it from the .bat file. Anyone got ideas on how to sort this?

image.png.71eaeca3c4a5aec9fae8b11f8baed5b4.png

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
12 hours ago, davmc said:

Been trying to setup the latest version of the script, but I keep getting this error when I try and run it from the .bat file. Anyone got ideas on how to sort this?

That is a issue with login. Looks like the script isnt correctly handling the error. Anyway make sure that you are using the correct credentials (Floatplane.com not Linustechtips.com) when trying to use the script. I have just pushed out a silent update to 4.0.3 that will properly handle that error again so I also suggest downloading that version again. If you need any more help a faster way to contact me is on discord, otherwise here is fine :)


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
On 20/06/2018 at 6:31 AM, Inrix said:

That is a issue with login. Looks like the script isnt correctly handling the error. Anyway make sure that you are using the correct credentials (Floatplane.com not Linustechtips.com) when trying to use the script. I have just pushed out a silent update to 4.0.3 that will properly handle that error again so I also suggest downloading that version again. If you need any more help a faster way to contact me is on discord, otherwise here is fine :)

I think its an account details problem. My floatplane account is created from my forum account and I can't seem to login with my forum credentials or create different credentials for it on the Floatplane.com site since they are linked. I think I probably need to to wait until my current subscription expires or something and make a new account.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, davmc said:

I think its an account details problem. My floatplane account is created from my forum account and I can't seem to login with my forum credentials or create different credentials for it on the Floatplane.com site since they are linked. I think I probably need to to wait until my current subscription expires or something and make a new account.

You can't use form credentials with the new version of the script. What you need to do is make a new floatplane.com account and then link your form account to it in the account settings page. I might make a guide that better explains this since a few people haven't quite got it the first time. 


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Inrix said:

You can't use form credentials with the new version of the script. What you need to do is make a new floatplane.com account and then link your form account to it in the account settings page. I might make a guide that better explains this since a few people haven't quite got it the first time. 

That's exactly what I had to do, worked perfectly :)

Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, Malixk said:

but that mean i need a new mail too

No, just go to this page and sign up with your current email, I even used the same username and password as the forum so I wouldn't forget

 

https://www.floatplane.com/signup

 

Once logged in I think you have to go to this page to link to your forum account

 

https://www.floatplane.com/user/connections

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Pretty sure that the api just updated and broke logins. I will look into it later but if you already have credentials saved you should be fine. Otherwise just use manual cookies mentioned in the guide on github for now if you have to reauthenticate.


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Sorry for the recent radio silence, been pretty busy with stuff. A few bugs and feature requests have come up so I'll try work on them this weekend as I'll have time :)


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Seems like Floatplane.com has changed how login works again, and have disabled logging in via the api. For now you will need to use the manual cookies method and periodically load floatplane.com in a browser to use the script. Im looking into a fix.


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Inrix said:

Seems like Floatplane.com has changed how login works again, and have disabled logging in via the api. For now you will need to use the manual cookies method and periodically load floatplane.com in a browser to use the script. Im looking into a fix.

Mines still working, is this only new installs?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, jt999 said:

Mines still working, is this only new installs?

If it has the cookies its fine because floatplane.com persists cookies so you don't get signed out unless you sign out specifically. So you can still use the script if you manually get cookies. It's just the script can't grab them itself since the floatplane api straight up returns 404 for login, even though none of the references have changed for logging in within their js files. So I'm kinda lost as to what's happened.


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Version 4.0.4 - Floatplane Login Fixes (GitHub)

 

Release 4.0.4.zip

Install.zip

Update.zip

 

This is just fixes for floatplane.com login being changed, that is now working again. I'm working on a massive update so currently this isnt very feature rich. I was intending to add logging for @rob1998 in this release but I have decided to hold it for the big update as I cannot do it properly in this one.

 

Changelog

v4.0.4

  • Fixed login not working due to floatplane.com changes
  • Fixed login checks to work with new login functionality

Install Guide

If your updating then just download the Update.zip extract it to your install folder and run it. It will automagically update all the needed files and move your settings over.I suggest double checking that everything is correctly updated in the settings.json though it should move your old settings over properly.

 

For people who are doing a fresh install just follow the below guides:

As always if you run into any issues you are free to Create a issue here, Contact me on Discord @sirInrix | <3#6950 or Leave a comment on the LTT form post


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

We now have a discord server for people who want to chat, suggest idea's or get help installing, updating, side-dating and more! Go head there now if you wanna chat or get help etc.

 

https://discord.gg/aNTyMME


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Version 4.0.5 - API Update Fixes (GitHub)

 

Release 4.0.5.zip

Install.zip

Update.zip

 

This is just fixes for floatplane.com API being changed. Currently I am putting the majority of my work into the 5.0 update so this branch will just be getting fixes for now.

 

Hopefully v5 Will be coming soon!

 

Changelog

v4.0.5

  • Fixed issue with script not handling site returning no videos
  • Fixed issue with script not fetching subscriptions due to api update

Install Guide

If your updating then just download the Update.zip extract it to your install folder and run it. It will automagically update all the needed files and move your settings over.I suggest double checking that everything is correctly updated in the settings.json though it should move your old settings over properly.

 

For people who are doing a fresh install just follow the below guides:

As always if you run into any issues or want to chat you are free to

Create a issue on GitHub here

Join the Discord Server! https://discord.gg/aNTyMME

Leave a comment on the LTT form post


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Version 4.2.6 - API Fixes - New Features & Video Detection Rewrite (GitHub)

 

Release 4.2.6.zip

Install.zip

Update.zip

 

This is a big release with a bunch of new features! As always you can read about settings on the wiki here: Settings Info

 

The big change for this release is that video information is now stored within a videos.json file, this is to avoid duplicate videos being downloaded when their titles have invalid regex characters. This update will mean that you need to redownload any videos that you had downloaded before this, however you really only need to download the last x number of latest videos you have the script to look for.

 

This release had added Logging to a file, auto fetching the download server and the ability to disable ffmpeg.


There are also a bunch of fixes that you can read through below.

I changed a lot in this so if you run into any issues please contact me on Discord, Github or the LMG form.

 

If you aren't on the discord you should Come Join! Any hotfixes for bugs are posted there well in advance before hitting my GitHub or the Form.

 

Changelog

v4.2.6

  • Added setting logging
  • Added setting logFile
  • Added logging to a file
  • Added setting ffmpeg
  • Added the ability to disable ffmpeg processing
  • Added setting autoFetchServer
  • Added the ability to automatically fetch download server for your region

v4.1.6

  • Fixed issue with script failing on videos with no thumbnail
  • Added videos.json to store downloaded videos
  • Rewrote video detection code to use guid
  • Fixed subchannel Ignore not working
  • Fixed some files being mistaken for channels when doing a episode count
  • Better error handling & auto restart on partial failure

Install Guide

If your updating then just download the Update.zip extract it to your install folder and run it. It will automagically update all the needed files and move your settings over.I suggest double checking that everything is correctly updated in the settings.json though it should move your old settings over properly.

 

For people who are doing a fresh install just follow the below guides:

As always if you run into any issues or want to chat you are free to

Create a issue on GitHub here

Join the Discord Server! https://discord.gg/aNTyMME

Leave a comment on the LTT form post


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Version 4.2.8 - Fixes (GitHub)

 

Release 4.2.8.zip

Install.zip

Update.zip

 

This is a smaller release with a few fixes mainly related to Issue #12 along with a few other small issues that were discussed on the Discord

 

This also includes some 4.2.7 fixes that never got pushed further than the discord.

 

Changelog

v4.2.8

  • Prouser123 Helped with fixes & spelling
  • Fixed issue with fetching subscriptions
  • Removed setting checkForNewSubscriptions
  • Fixed issue with Edge01 floatplane servers no longer working but still being the default the api returns
  • Fixed issue with non LTT subscriptions not properly working due to a missing ignore setting

v4.2.7

  • Changed videos.json and partial.json to have some locking for writing out files to avoid corruption
  • Fixed logging setting not working

Install Guide

If you're updating then just download the Update.zip extract it to your install folder and run it. It will automagically update all the needed files and move your settings over.I suggest double checking that everything is correctly updated in the settings.json though it should move your old settings over properly.

 

For people who are doing a fresh install just follow the below guides:

As always if you run into any issues or want to chat you are free to

Create a issue on GitHub here

Join the Discord Server! https://discord.gg/aNTyMME

Leave a comment on the LTT form post


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites

This question might have been asked, but I couldn't find anything the the git-hub page. is there a way to include WAN-show as a download? I would love to be able to skip going to YT to watch WAN-show...

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
13 hours ago, Magto said:

This question might have been asked, but I couldn't find anything the the git-hub page. is there a way to include WAN-show as a download? I would love to be able to skip going to YT to watch WAN-show...

As WAN show isn't uploaded to floatplane it is not downloaded. The only way to get it would be to use a YouTube or twitch downloader... I dunno if there is a thing that exists for automatically downloading wan but it's something that I could probably work on in the future if there is Intrest. 


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Version 4.4.0 - 2 Factor Support & Fixes (GitHub)

 

Release 4.4.0.zip

Install.zip

Update.zip

 

This is a big update with the main addition being 2Factor support for login. It also has a variety of fixes and some new QOL settings.

 

Changelog

v4.4.0

  • Added support for 2Factor Authentication
  • Updated default floatplane API url to new formatting
  • Fixed setting logging so it actually disables logging
  • Changed login code to better deal with repeated incorrect details
  • Fixed script restarts so on recovered errors its automatic
  • Updated all dependencies to remove security vulnerabilities
  • Added debug function for internal use
  • Removed old fixes forcing the use of the Edge02 API
  • Fixed subscription storage and parsing to avoid duplicates and other issues
  • Removed old code
  • Fixed spacing code to work properly for small numbers of videos
  • Updated partial.json to be properly spaced

v4.3.0

  • Keep existing subscription perferances when doing subscription checks | Thanks @peskdale
  • Added setting artworkFormat > Allows setting the file type used for thumbnails | Thanks @peskdale
  • Added setting formatWithSubChannel > Allows removing the subChannel eg, "TechLinked" from title | Thanks @peskdale
  • Fixed issues with Floatplane API Url changing for downloading videos | Thanks @peskdale
  • Fixed TechLinked detection code using outdated references | Thanks @peskdale
 

Install Guide

If your updating then just download the Update.zip extract it to your install folder and run it. It will automagically update all the needed files and move your settings over.I suggest double checking that everything is correctly updated in the settings.json though it should move your old settings over properly.

 

For people who are doing a fresh install just follow the below guides:

As always if you run into any issues you are free to

Create a issue here,

Join the Discord Server! https://discord.gg/aNTyMME

Leave a comment on the LTT form post


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
On 1/12/2019 at 10:28 PM, Magto said:

That would be fantastic! 

The latest beta has WAN show support, you can grab it off the discord. Should be released in the next few days.

 


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Version 4.5.0 - WAN Show, Fixes & Tweaks (GitHub)

 

Release 4.5.0.zip

Install.zip

Update.zip

 

This update cleans up a lot of old code and add's support for downloading the WAN show off youtube as a plex series. There are also a bunch of fixes for edge determination, techquickie matching and other things.

 

Changelog

v4.5.0

  • Variety of other rewrites/changes and fixes
  • Added setting TheWANShow
  • Added youtube download support for The WAN Show
  • Rewrote download functions to consolidate code
  • Changed Techquickie to determine subChannel by title identifier rather than description
  • Rewrote most text concat to use new method
  • Removed outdated/leftover code from older versions
  • Added new function for determining best edge server to use
  • Removed unnecessary settings save
  • Added check to ensure script does not repeat if its still downloading

Install Guide

If your updating then just download the Update.zip extract it to your install folder and run it. It will automagically update all the needed files and move your settings over.I suggest double checking that everything is correctly updated in the settings.json though it should move your old settings over properly.

 

For people who are doing a fresh install just follow the below guides:

As always if you run into any issues you are free to

Create a issue here,

Join the Discord Server! https://discord.gg/aNTyMME

Leave a comment on the LTT form post


~ Main Rig ~

- Mastercase Maker V - Asus Z170-AR - i7 6700k @ 4.6ghz - EVGA GTX 1080 HYBRID - 2x16GB Corsair Dominator Platinum 3200Mhz - 1TB Crucial SSD + 960Pro 512GB m.2 - 

- Corsair H100i v2 - EVGA Supernova 850W Gold - Fractal & Slipstream Fans - 

 

~ Accessories ~

- Steelseries Apex 350 - Asus ROG Swift PG279Q 27'' [1440p 165hz G-Sync] + 27'' Asus ROG PG27AQ [4k 60hz G-Sync] + 2x 1440p Portrait 25'' Dell - Corsair Sabre Mouse - DT 990 Pro Headphones + FiiO Amp - 

 

~ Server ~

- 20TB NAS/Server w/ 6700k - 64GB Ram - 950Pro m.2 + 960Evo m.2 + 120GB SSD Boot - 900/400 Fiber -

Link to post
Share on other sites

Awesome. Fantastic work!! When updating it only updates to version 4.4.0 tho. I've tried to reinstall and update once again but it still says 4.4.0 in the settings. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×