Jump to content
m371

Help needed

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I need aid,  my pc went nuts as it has a long start up, loading when login takes ages, this all dtarted when i went to c drive users and set folders to hidden than unhidden which somehow made my firefox inaccessible. 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Thats it im doing a complete reformat hopefully that will help, now i need help regarding instaliing of the os only onto the ssd and not the hdd

Link to post
Share on other sites

When you load the install media it should ask you which drive you want to install to. Just make sure you have the SSD selected. Use the size of the drive as an indicator if it doesn't tell you the name.


i7-4790k | MSI Z97 GAMING-5 | Corsair Vengeance 16 GB | Samsung EVO-850 250GB SSD & WD blue 1 TB HDD | EVGA 1070 SC | Red NZXT H440 | Cooler Master G650W

Proud to be a Christian

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
7 hours ago, Railgun said:

When you load the install media it should ask you which drive you want to install to. Just make sure you have the SSD selected. Use the size of the drive as an indicator if it doesn't tell you the name.

Thanks

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×