Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ringo

Question about Logitech Z333

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

If my speakers don`t produce sound for a couple of hours and when I move volume control there is a crackling sound that last for around 10s (crackling sound is there only when I move it).  Is this normal for this budget level speakers or should I send it to RMA?

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, ringo said:

If my speakers don`t produce sound for a couple of hours and when I move volume control there is a crackling sound that last for around 10s (crackling sound is there only when I move it).  Is this normal for this budget level speakers or should I send it to RMA?

With most of my logitech speakers they have had this issue, and uh, its fine to me, my issue with my current pair of z506 is that it makes a low crackling sound or buzz and its depressing, only at 24bit 96khz+


Specs v-v

Spoiler

Cpu: Ryzen 9 3900x @ Stock / Motherboard: Asus Prime X570-P / Ram: 32GB 3000Mhz 16-16-16-36 Team Vulcan (4x8GB) / Storage: 1x 1TB Lite-on EP2, 2x 128GB PM851 SSD, 3x 1TB WD Blues / Gpu: EVGA GTX 1080 Hybrid @ 2101mhz core, 5200mhz mem / Case: Corsair 400c Carbide / Psu: Corsair RMi 750w / OS: Windows 10

Spoiler

I'm lonely, PM me to be my friend!

 

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, Ashiella said:

With most of my logitech speakers they have had this issue, and uh, its fine to me, my issue with my current pair of z506 is that it makes a low crackling sound or buzz and its depressing, only at 24bit 96khz+

So RMA is not valid for this type of problem, this is considered normal?

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, ringo said:

So RMA is not valid for this type of problem, this is considered normal?

Id assume not, and idk.


Specs v-v

Spoiler

Cpu: Ryzen 9 3900x @ Stock / Motherboard: Asus Prime X570-P / Ram: 32GB 3000Mhz 16-16-16-36 Team Vulcan (4x8GB) / Storage: 1x 1TB Lite-on EP2, 2x 128GB PM851 SSD, 3x 1TB WD Blues / Gpu: EVGA GTX 1080 Hybrid @ 2101mhz core, 5200mhz mem / Case: Corsair 400c Carbide / Psu: Corsair RMi 750w / OS: Windows 10

Spoiler

I'm lonely, PM me to be my friend!

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Newegg

×