Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
carmichael_12

Computer monitor showing lines suddenly?

cant even get into bios while using that monitor just green lines all over, using different monitor right now on same pc no issue, tried different cable with the monitor with the lines , still no change. Also tried  A vga cable to make sure it wasnt the port on the monitor.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

This is my set up https://ca.pcpartpicker.com/list/p7dg6h
I left for dinner ate and came back to my main monitor showing this
http://imgur.com/c6vGgat
http://imgur.com/qUFYyyX
and this is how it is all connected on IO 
http://imgur.com/SDRJzeW 
The hdmi cable is the main monitor 
when the hdmi cable is removed my secondary monitor running off of the DVI works.
i tried a different cable but same result.
Anyone have any ideas whats going on?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
10 hours ago, vaiwalker said:

might be gpu error. try using the onboard display

plugged into laptop as well, still had the lines(so not gpu) 

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, carmichael_12 said:

plugged into laptop as well, still had the lines(so not gpu) 

well, seems like its the monitor if it does that even during post. how does it look like in bios? but ive seen situations like this where it could be the cable as well, does jiggling the display cable make a difference or that patterns remain the same?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP · Best Answer

cant even get into bios while using that monitor just green lines all over, using different monitor right now on same pc no issue, tried different cable with the monitor with the lines , still no change. Also tried  A vga cable to make sure it wasnt the port on the monitor.

Link to post
Share on other sites

Hopefully your monitor is still under warranty. I had that myself on an LG and they replaced it. 


||Intel i7-7770k | MSi Z270 Carbon Gaming Pro | 16GB G.Skill TridentZ RGB 3000mhz | EVGA GTX 1080 FTW | Corsair 400C & RM750 PSU + H100i||

||Creative SB Recon 3D Fatal1ty | Samsung Evo 850 500GB | Seagate 2TB | Lots of red LED fans |Corsair K70 Black | Razer Deathadder Chroma|| 

||Dell 27" U2713HM | ASUS VP239H | Kingston HyperX Cloud II | Win 10 Pro | Portable gaming made possible with MSI GT70 2OC and a bag to dump in||

~~Assembled with love and care~~

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
18 hours ago, Syncrosys said:

Hopefully your monitor is still under warranty. I had that myself on an LG and they replaced it. 

Yea talked to LG rep and should be able to get it warrantied, only had it for 6months. Need to drive it to another town in order to get it serviced however

Link to post
Share on other sites

Awesome! At least you know the issue and it will be fixed.

 

Glad to hear bud.

 

Cheers!


||Intel i7-7770k | MSi Z270 Carbon Gaming Pro | 16GB G.Skill TridentZ RGB 3000mhz | EVGA GTX 1080 FTW | Corsair 400C & RM750 PSU + H100i||

||Creative SB Recon 3D Fatal1ty | Samsung Evo 850 500GB | Seagate 2TB | Lots of red LED fans |Corsair K70 Black | Razer Deathadder Chroma|| 

||Dell 27" U2713HM | ASUS VP239H | Kingston HyperX Cloud II | Win 10 Pro | Portable gaming made possible with MSI GT70 2OC and a bag to dump in||

~~Assembled with love and care~~

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×