Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Shammikit

Need help to fix netbeans build-impl.xml errors

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

so im using netbeans 8.2 IDE and mysql database. when i made a web application and tried to run my jsp i got 2 errors saying :  

 

C:\Users\hp\Desktop\fashionsite\nbproject\build-impl.xml:874: The following error occurred while executing this line:
C:\Users\hp\Desktop\fashionsite\nbproject\build-impl.xml:296: 
 

my servlet has a red exclamation mark near its icon but there is no error in it.  there were solutions from other sites saying to delete the build.xml and restart netbeans so that it will create a new build .xml file. but this did not work. i havent found any solution for what is causing this error.it would be very helpful if someone could suggest a solution.thanks

Link to post
Share on other sites
On 4/21/2017 at 7:39 PM, Shammikit said:

so im using netbeans 8.2 IDE and mysql database. when i made a web application and tried to run my jsp i got 2 errors saying :  

 

C:\Users\hp\Desktop\fashionsite\nbproject\build-impl.xml:874: The following error occurred while executing this line:
C:\Users\hp\Desktop\fashionsite\nbproject\build-impl.xml:296: 
 

my servlet has a red exclamation mark near its icon but there is no error in it.  there were solutions from other sites saying to delete the build.xml and restart netbeans so that it will create a new build .xml file. but this did not work. i havent found any solution for what is causing this error.it would be very helpful if someone could suggest a solution.thanks

+  unbalanced quotes in -Xbootclasspath

iam getting this anyone help!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×