Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Blucyrik

Yet more Razer Blade 2014 power issues...

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Ever since I purchased my Blade 2014 (870M) in June 2015 it's always had power issues, regardless of the fix Razer Support sent me to delete the ACPI-Compliant Control Method Battery and re-calibrating the battery. Sometimes (after multiple tries) it would work for a few days or so, but in the end my laptop keeps shutting off without warning when playing games.

 

I know that over time power supplies of all types can degrade and become less efficient... Is it possible it's just a faulty 150W adapter? Do you guys think replacing my adapter with the new 165W model might fix the issue?


Want to build yourself a NAS? Check here!

 

 

Link to post
Share on other sites

Ctrl A

Hit Tx (next to size and font) 

Then I'll be able to actually read the post in night theme


PSU Tier List LTT Gender Survey

LTT's self-appointed memelord

Always up for a game of chess

See @STRMfrmXMN @Energycore or @Starelementpoke for PSU needs

See @deXxterlab97 for blue fetishes (if that's your thing)

See @ShadowTechXTS for cats

@Implosivetech's got you covered for all your graphic design needs

And lastly, never put a CX green series PSU in a high end build https://youtu.be/Oybz5Q-If9M?t=7

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×