Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
RAAL4

MSI wont download, please help

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

msi afterburner setup wont work, I download from the website and open the setup in downloads. and a text box comes up instead of the setup wizard. please help

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

5.PNG

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, RAAL4 said:

msi afterburner setup wont work, I download from the website and open the setup in downloads. and a text box comes up instead of the setup wizard. please help

well, it seems like your pc isn't recognising it as the RAR file it is. do you have WINRAR, WINzip or something simmilar installed?


X399M Taichi - Threadripper 1950X - 2X RTX 2080 - Trident Z Royal gold - Lian Li PC-Q37 mATX MOD - EVGA 850 G2 - Full Custom Watercooling

BlackMac Woody  60% Keyboard Virtuality

 

Hardware currently Folding: RTX 2080Ti - GTX 750Ti - (2X) Xeon E5 2650V2- (2X) RTX 2080

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
3 minutes ago, RollinLower said:

well, it seems like your pc isn't recognising it as the RAR file it is. do you have WINRAR, WINzip or something simmilar installed?

i have WINzip

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
1 minute ago, stationvsbox said:

hmm try winrar not winzip

can you send a winrar download link for widows 10

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, stationvsbox said:

http://www.rarlab.com/download.htm chose your language and then try it

THANKYOU, Now when i had Msi afterburner installed on my other hdd ( it died so i got a ssd,why i need to download) RiviaStaticsServer error would pop up saying it couldnt connect, do you know how to fix that?
 

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, RAAL4 said:

THANKYOU, Now when i had Msi afterburner installed on my other hdd ( it died so i got a ssd,why i need to download) RiviaStaticsServer error would pop up saying it couldnt connect, do you know how to fix that?
 

what GPU are you using?

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, stationvsbox said:

If you can't get that to work you can use something else like EVGA's precision X

i got sfterburner to work

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Newegg

×