Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Derpologist

Anything on LTT takes lots of time to load anything

Recommended Posts

8 hours ago, colonel_mortis said:

What do you mean by stop working? That sounds like an unrelated issue, though not one that I've experienced or that anyone else has reported.

 

Means that suppose I go on the forum to read up on a thread, and then I do something else, say reading PDF documents. The moment I get back, the reputation buttons outright fail to respond, and so do the quote and report buttons, web links, profile links, and sometimes even basic navigation.

 

This has been happening on my laptop, desktop and phone, so I know this is not an isolated issue.


Read the community standards; it's like a guide on how to not be a moron.

Gerdauf's Law: Each and every human being, without exception, is the direct carbon copy of the types of people that he/she bitterly opposes.

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Colonel_Gerdauf said:

 

Means that suppose I go on the forum to read up on a thread, and then I do something else, say reading PDF documents. The moment I get back, the reputation buttons outright fail to respond, and so do the quote and report buttons, web links, profile links, and sometimes even basic navigation.

 

This has been happening on my laptop, desktop and phone, so I know this is not an isolated issue.

That's bizzare. I haven't had that issue, and nor can I think of any way for it to happen. 


I don't work for Floatplane Media, so any Floatplane comments that I make are my own and may be incorrect or in conflict with the official view.

 

For Floatplane support, please use the wizard linked in this topic

Link to post
Share on other sites

I find the site to be slow on mobile as well. It's fine on desktop. 

 

Seems to be more about rendering than a connection problem. Maybe the site is too heavy on mobile? I mean the desktop can brute force it easily - mobile not so much. 

 

So unless the servers are having trouble handling the new site, it's possible that clients simply don't have the horsepower to render the site instantly. I'd say it takes 5-10 seconds to load on mobile versus less than a second on desktop. Regardless, it's a bad experience for mobile users. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×