Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ObsidioN

R9 390x and Windows 10

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Anyone else having issues with R9 graphics cards and Windows 10? I've recently installed this card and the drivers and have experienced nothing but crashes i.e. monitor freezes, game crashes, and the screen going completely blank. any suggenstion?

 

specs:

MB - ASrock FM2A88X Extreme 6+

APU - AMD A10 7700K

RAM - Kingston Hyper X 16GB 2400mhz

PSU - EVGA 1000w 80 plus gold

Link to post
Share on other sites

I haven't had a single crash (that wasn't due to overclocking) since I built my PC with a 390X, try re-downloading your drivers and fresh installing them again. It could've been a bad download. The crimson drivers work just fine for me.

 

If that doesn't help try a different PCI-E slot.

 

Otherwise if that doesn't work it's probably DoA.


 

Spoiler

CPU: 4790K || GPU: MSI R9-390X || RAM: 32GB Corsair Vengeance Pro 1600MHz Red || Cooler: Corsair H110i GTX || MB: MSI Z97 Gaming 5 || Storage: 2TB Seagate SSHD, 240GB HyperX Fury SSD C9 Edition || PSU: Corsair AX860i || Case: Corsair 760T Red/Black || Fans: 3x Corsair Red LED AF140, 2x Red LED SP140 || Monitors: Triple Dell U2414H held up with Ergotech 100-D16-B03

Link to post
Share on other sites

Anyone else having issues with R9 graphics cards and Windows 10? I've recently installed this card and the drivers and have experienced nothing but crashes i.e. monitor freezes, game crashes, and the screen going completely blank. any suggenstion?

 

specs:

MB - ASrock FM2A88X Extreme 6+

APU - AMD A10 7700K

RAM - Kingston Hyper X 16GB 2400mhz

PSU - EVGA 1000w 80 plus gold

Maybe you have a bad card because I experienced nothing but issues with my 390 before I had it replaced.


Echelon Mk 2.9 

Spoiler
  • Processor: Intel Core i5-6500
  • Cooler: Cryorig H7 (With a 120mm Thermaltake Riing RGB)
  • Motherboard: MSI B150M Bazooka Plus
  • Memory: 2x 8GB DDR4 Kingston HyperX Fury (Black)
  • Video Card: Sapphire NITRO R9 390 (Stock)
  • Storage:  1TB Western Digital Blue
  • Power Supply: 520W Seasonic M12II Evo (With custom extensions)
  • Casing: NZXT S340 Elite (Matte Black)
  • Fans: 1x 120mm & 3x 140mm Thermaltake Riing RGB
  • Display: 22" LG Flatron L227WTG-PF LCD (OCed to 76 Hz)
  • Headset: Kingston HyperX Cloud Stinger
  • Keyboard: Logitech K120
  • Mouse: Logitech G402 Hyperion Fury
  • Mousepad: SteelSeries QcK
  • Operating System: Windows 10 Pro (64-bit)

 

Link to post
Share on other sites

None so far and i'm on Crimson 15.12. 

Is that a new card or it's working properly before?


| Intel i7-3770@4.2Ghz | Asus Z77-V | Zotac 980 Ti Amp! Omega | DDR3 1800mhz 4GB x4 | 300GB Intel DC S3500 SSD | 512GB Plextor M5 Pro | 2x 1TB WD Blue HDD |
 | Enermax NAXN82+ 650W 80Plus Bronze | Fiio E07K | Grado SR80i | Cooler Master XB HAF EVO | Logitech G27 | Logitech G600 | CM Storm Quickfire TK | DualShock 4 |

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×