Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Navin

XFX r9 290 GREEN lines on screen

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Recently bought a new system

gigabyte b85 ds3h A mobo

xfx radeon r9 290

core i3

16gb crucial ram

crucial ssd 120gb

 

The system runs fine when run from motherboard HDMI. As soon as I plug the gpu HDMI the monitor shows green lines on the screen and random artifacts.

After some time the entire display goes off but just the hdd light is ON.

Any idea what the problem could be?

 

 

 

Link to post
Share on other sites

RIP GPU is what probably happened


Hello there, fellow dark theme users

"Be excellent to each other and party on dudes." - Abraham Lincoln    #wiiumasterrace

 

Link to post
Share on other sites

Reball or RMA


CPU: Intel Core i5 4690K 4.5GHz 1.250V Motherboard: GIGABYTE Ga-Z97x Gaming 3 RAM: Total 16GB - Corsair 8GB 1333MHz + Kingston 8GB 1333MHz GPU: Asus Strix GTX 960 2G OC 1533MHz Core, 8GHz Memory Storage: 2x 500GB  HDD, 90GB SSD Kingston HyperX, 1x 250GB HDD Cooler: Fractal Design Kelvin S36 Case: Silverstone Grandia GD10 PSU: FSP Group 700W Keyboard:  A4Tech Bloody B720 Mouse: A4Tech Bloody A60 Blazing V -Track Core 2 White

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  


×