Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
AdamLikesCake

Keyboard(s) not working correctly

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hi everyone.

 

Last night I started experiencing some keyboard issues. Yesterday, the spacebar wouldn't work in any application / in Windows and while it seems to have returned now (thankfully), the CTRL and Alt keys have now ceased to function.

 

I know it is software based because I have tried 3 different keyboards and all have had the same problem. I uninstalled the keyboard in device manager and reinstalled it and that didn't make a difference.

 

Sticky keys are disabled.

 

Does anyone know a possible solution to this problem?


CPU: Intel i5 4690k  GPU: Sapphire R9 290 TRI-X OC

 

Link to post
Share on other sites

Hi everyone.

 

Last night I started experiencing some keyboard issues. Yesterday, the spacebar wouldn't work in any application / in Windows and while it seems to have returned now (thankfully), the CTRL and Alt keys have now ceased to function.

 

I know it is software based because I have tried 3 different keyboards and all have had the same problem. I uninstalled the keyboard in device manager and reinstalled it and that didn't make a difference.

 

Sticky keys are disabled.

 

Does anyone know a possible solution to this problem?

Try using other ports maybe you have a bent pin causing duplicating the exact same problem on all the keyboards.


Console optimisations and how they will effect you | The difference between AMD cores and Intel cores | Memory Bus size and how it effects your VRAM usage |
How much vram do you actually need? | APUs and the future of processing | Projects: SO - here

Intel i7 5820l @ with Corsair H110 | 32GB DDR4 RAM @ 1600Mhz | XFX Radeon R9 290 @ 1.2Ghz | Corsair 600Q | Corsair TX650 | Probably too much corsair but meh should have had a Corsair SSD and RAM | 1.3TB HDD Space | Sennheiser HD598 | Beyerdynamic Custom One Pro | Blue Snowball

Link to post
Share on other sites

Try pressing alt+ctrl+fn?

Also do you have numlock etc. turned on those sometimes cause issues like these.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Buy VPN

×