Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Valikyr

Ram not going in?

Try to take it out and push in one end at a time.

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I made a build courtesy of this board, and I'm assembling it, and the RAM won't go in.

I'm using am ASROCK H97M Anniversary MOBO and f3-1600c11s-8gnt RAM.

Yes, the slot is aligned and yes, I pulled the tabs back. The tabs are all at about an equal distance when pulled back.

All the pins line up, and once the ram reaches a certain point, it just won't go in any more. Even under an amount of force that causes light pain in my fingers, it won't go down.

I apologize, as this is likely the millionth edition of this exact question. Nothing fixed my problem, though.

Any and all replies are appreciated.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

Try to take it out and push in one end at a time.

Thanks! I did this, and with a bit more recklessness, it pushed into place. I guess I was being too much of a wimp.

Link to post
Share on other sites

Thanks! I did this, and with a bit more recklessness, it pushed into place. I guess I was being too much of a wimp.

Sometimes you gotta be gentle but sometimes you gotta force some shit, just always be aware you can completely ruin the ram.


life();

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  


×