Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
swSephy

New M.2 randomly not being recognized

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hi all! I just built a new system (except for that new GPU I'm waiting on) and have had an issue regarding storage. I'll try and keep this brief but I want to include all the details I can think of. I have a Crosshair VIII Hero motherboard and two 970 EVO PLUS 1tb nvme m.2 drives. The drive in the bottom slot only has games on it: Steam, Origin, etc. A week ago I was in the middle of a F1 2020 race and the game suddenly crashed with a warning about not being able to validate the game files and Steam wouldn't respond. I restarted my PC and the drive didn't show up anymore. So I shut it down, took the drive out, put it back in, and then everything was fine. So fast forward a week and I was in the middle of a Warzone match and got a similar error mid-game and Battle.net wouldn't respond. I restarted my PC and again the drive wasn't showing up. So I did the same thing by turning off the PC and reseating the drive and now it's working. Is this indicative of a drive going bad or is something up with the motherboard? I'm very confused here and appreciate any advice or info anyone can give.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×