Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
nightmarevoid

Galaxy S10e phone number is "unknown" T-mobile

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hello all

 

I bought my phone in December and moved my sim card to it from a huawei honor 8. The Sim card was for t-mobile for both phones.

 

My S10e can't find its own phone number. In the sim card info it displays the phone number as "unknown".

 

"Edit" only allows me to edit the phone's display name.

 

 

This is an issue for Messages because every time my phone restarts it changes my phone number to "unknown" which causes me to be added as a recipient to group messages. It's been getting pretty irritating, and I'm worried that I'm also working up as unknown when I call people who don't have me as a contact.

 

Is there a fix to this?

 

Thanks in advance

 

 

20200924_221624.jpg

20200924_221644.jpg

Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, nightmarevoid said:

Hello all

 

I bought my phone in December and moved my sim card to it from a huawei honor 8. The Sim card was for t-mobile for both phones.

 

My S10e can't find its own phone number. In the sim card info it displays the phone number as "unknown".

 

"Edit" only allows me to edit the phone's display name.

 

 

This is an issue for Messages because every time my phone restarts it changes my phone number to "unknown" which causes me to be added as a recipient to group messages. It's been getting pretty irritating, and I'm worried that I'm also working up as unknown when I call people who don't have me as a contact.

 

Is there a fix to this?

 

Thanks in advance

If it's saying "Unknown", that means it's not reading or detecting the SIM card properly. I would clean the contacts of the SIM card and if that doesn't work, contact T-Mobile and see if they can arrange for a new SIM card to be sent. Had a similar issue with my Galaxy A7 2017 a few years back. The SIM card would randomly cut out and I would have no number or service. Eventually it would return a few seconds later. 

 

Also, if you're on T-Mobile, take advantage of their technical support staff! They're there for a reason. 


AMD Phenom™ II X6 1100T @ 4.0GHz | MSI 890FXA-GD65 | MSI GTX 550Ti | 16GB Kingston DDR3 | Samsung 850 EVO 250GB | WD 750GB | Antec 300 | ASUS Xonar DG | Corsair A50 | OCZ 600W | Windows 10 Pro

Sony MDR-V250 | Logitech G610 Orion Brown | Logitech G402 | Samsung C27JG5 

Intel Core™ i5-8520U | WD Blue M.2 250GB | 1TB Seagate FireCuda | 8GB DDR4 | Windows 10 Home | ASUS Vivobook 15 

Intel Core™ i7-3520M | GT 630M | 16 GB Corsair Vengeance DDR3 | Samsung 850 EVO 250GB | macOS Catalina  Lenovo IdeaPad P580

AMD Phenom™ II X2 550 @ 3.10GHz | Gigabyte GA-MA785GM-US2H | XFX Radeon HD 4870 | 4GB Corsair XMS2 | WD 250GB | Thermaltake TR2 500W | Windows 10 Pro

iPhone 6s (iOS 13.6.1) | iPad Mini (iOS 9.3.5) | Samsung Galaxy S5e

Link to post
Share on other sites

Umm I’m pretty sure this is normal my phone also says unknows and when I call people they see my number, you might consider chatting with t mobile support


Reminder⚠️

I'm just speaking from experience so what I say may not work 100%

Please try searching up the answer before you post here but I am always glad to help

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, nightmarevoid said:

Is there a fix to this?

 

Yeah, don't let your phone die OR switch to a Pixel. 
I wonder how long until people realize that Samsung only releases Android OS that are 90% complete lol


My rig:

CPU: Ryzen 5 2600 3.4Ghz, OC'ed to 4.0Ghz all core @ 1.350ghz +Cooler Master MasterLiquid Lite 120 AIO

MB: Gigabyte B450 I Aorus Pro WiFi

RAM: G.Skill TridentZ 16GB (2 x 8GB) 3200Mhz 16-18-18-38 XMP enabled

GPU: MSI GeForce GTX 1660 ti GAMING X 6G 6GB

*bought for $420 Canadian 2 weeks before the 1660 Super announced for $350, just get the super

CASE: InWinn A1 Plus in White with included 600w gold sfx PSU and included custom length cables

DISPLAY: 3x 20" AOC 1080p 60hz 4ms ,  32" RCA 1080p/60 TV mounted above, all on a single arm.

 

Storage: C : 1TB Intel 660p      D : 2TB Barracuda      E: 240GB Kingston V300 (scratch drive)

NAS: 240GB Kingston A400 + 6x 10+ year old 700GB Barracuda drives in my old FX8350+8GB DDR3 system, it heats my house in the winter.

 

Logitech G15 1st Gen + Logitech G602 Wireless

Steam Controller + Wired XB1 controller + Logitech G29 Racing Wheel + Wingman Extreme Digital 3D Flight Stick

Sennheiser HD 4.40 Headphones + Pixel Buds 2 + Logitech Z213 2.1 Speakers

 

My Girlfriends Weeb-Ass Rig:

Razer Blade Pro 17 2020

10th Gen i7 10875H 8c/16t @5.1ghz 

17.3" 1080p 300Hz 100% sRGB, factory calibrated, 6mm bezel

RTX 2070 Max-Q 8GB

512GB generic NVMe

16GB (2x8GB) DDR4 3200Mhz

Wireless-AX201 (802.11a/b/g/n/ac/ax), Bluetooth® 5.1, 2.5Gbit Ethernet

70.5 Whr Battery

Razer Huntsman Quartz, Razer Balistic Quartz, Razer Kraken Quartz Kitty Heaphones

*deep breath*

Razer Raptor 27" monitor, IT'S BEAUTIFUL.

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Chronified said:

Yeah, don't let your phone die OR switch to a Pixel. 
I wonder how long until people realize that Samsung only releases Android OS that are 90% complete lol

-____-


Budget build
CPU: Ryzen 5 2400G
iGPU: Vega 11
Ram: Crucial 16GB DDR4 2666mhz dual channel
MB: Gigabyte ga-a320m s2h v2
SSD: Crucial 240GB
PSU: Cheap 500W
Case: Cougar MX330-G

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×