Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
FlpDaMattress

Drop THX Panda's crapped out hours after unboxing - Any tips?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

So after 9 months of waiting I finally got my THX Panda's in my hands, they sounded absolutely incredible... for the first few hours I owned them. Unfortunately after a few hours of use they refuse to power on or charge. I still get the charging LED, but that's about it. Plugging them into my PC via usb (type A to type C) They recognize as an audio device but are quiet and with loads of feedback

unknown.png.8d884372f8cc2692a82a22aa668f3bd8.png                               20200919_182438.jpg.6440eae133e24a99ba5bf86ed2eee9b8.jpg

 

 

I've tried a variety of different chargers and cables, but can't get get any other life. I've reached out to Drop.com for a potential RMA but haven't gotten a response. And of course because they're so new I can't find any threads relating to troubleshooting. Any tips?

 

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, FlpDaMattress said:

So after 9 months of waiting I finally got my THX Panda's in my hands, they sounded absolutely incredible... for the first few hours I owned them. Unfortunately after a few hours of use they refuse to power on or charge. I still get the charging LED, but that's about it. Plugging them into my PC via usb (type A to type C) They recognize as an audio device but are quiet and with loads of feedback

unknown.png.8d884372f8cc2692a82a22aa668f3bd8.png                               20200919_182438.jpg.6440eae133e24a99ba5bf86ed2eee9b8.jpg

 

 

I've tried a variety of different chargers and cables, but can't get get any other life. I've reached out to Drop.com for a potential RMA but haven't gotten a response. And of course because they're so new I can't find any threads relating to troubleshooting. Any tips?

 

you pretty much seem to have done all you can do. hope for the best if nothing works make a reddit thread complainign tweet to them make some forum posts on other audio forums. Drop has a pretty ok return policy within the US and their customer service is ok to pretty awful. 


***FEEL FREE TO DM ME QUESTIONS ABOUT MY GEAR IF YOU HAVE ANY QUESTIONS OR JUST CURIOUS***

CPU : ryzen 3600x  Motherboard: msi mag b550 tomahawk RAM:16 GB ddr4 corsair lpx GPU: gtx 1070 6gb Case:phanteks p400 

Storage:x1 280 gb kingston ssd x1 1tb WD blue hdd x1 2tb seagate barraccuda 

 PSU:650 GQ Cooling:be quite! dark rock pro 4Keyboard:ducky one 2 rgb full sized Mouse:G502, Model o Operating System:win 10

Desktop audio gear: topping d10 --->  monolith Cavelli Liquid Spark---> Beyerdynamic dt 990 , Sennheiser Hd 58x, Hifiman HE4xx, AKG k240, AKG k52

Speaker Setup: Topping PA3--->Micca RB42

My portable setup: fiio Q1 mk2, fiio ubtr, fiio btr1k,fiio btr5---> whatever bud or IEM Im feeling that day

 AKG y50bt,Sennheiser HD 4.40

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 hours ago, rice guru said:

you pretty much seem to have done all you can do. hope for the best if nothing works make a reddit thread complainign tweet to them make some forum posts on other audio forums. Drop has a pretty ok return policy within the US and their customer service is ok to pretty awful. 

Can't say I didn't expect to run into issues with a first run product, But I love spending almost $400 and waiting 9 months to be a beta tester. I've tweeted at them and reached out on indigogo (where i've had the most luck hearing back from them). Today has not been a good day.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, FlpDaMattress said:

Can't say I didn't expect to run into issues with a first run product, But I love spending almost $400 and waiting 9 months to be a beta tester. I've tweeted at them and reached out on indigogo (where i've had the most luck hearing back from them). Today has not been a good day.

It's a trend with drop and massdrop most massdrop original products that are in the electronics space tend to have an issue or two on the first few runs. Usually just build issue not something this dramatic. I would make a Reddit post or headfi post and see who else is having the problem


***FEEL FREE TO DM ME QUESTIONS ABOUT MY GEAR IF YOU HAVE ANY QUESTIONS OR JUST CURIOUS***

CPU : ryzen 3600x  Motherboard: msi mag b550 tomahawk RAM:16 GB ddr4 corsair lpx GPU: gtx 1070 6gb Case:phanteks p400 

Storage:x1 280 gb kingston ssd x1 1tb WD blue hdd x1 2tb seagate barraccuda 

 PSU:650 GQ Cooling:be quite! dark rock pro 4Keyboard:ducky one 2 rgb full sized Mouse:G502, Model o Operating System:win 10

Desktop audio gear: topping d10 --->  monolith Cavelli Liquid Spark---> Beyerdynamic dt 990 , Sennheiser Hd 58x, Hifiman HE4xx, AKG k240, AKG k52

Speaker Setup: Topping PA3--->Micca RB42

My portable setup: fiio Q1 mk2, fiio ubtr, fiio btr1k,fiio btr5---> whatever bud or IEM Im feeling that day

 AKG y50bt,Sennheiser HD 4.40

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×