Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
yash5599

troubleshooting 3rd Gen processor intel lga 1155 motherboard

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hi, I have a LGA 1155 socket board which I have started after 2-3 years. Now, I'm not getting display on the monitor (showing no signal) so in this case what could be the problem- processor or board? RAM is perfect. 

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, yash5599 said:

Hi, I have a LGA 1155 socket board which I have started after 2-3 years. Now, I'm not getting display on the monitor (showing no signal) so in this case what could be the problem- processor or board? RAM is perfect. 

Are you using onboard graphics or a dedicated GPU? if its a dedicated GPU, try swapping to your onboard GPU and see if you get a signal.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

If the board is perfect then i will get the bios startup screen and then no cpu message.. correct?

Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, yash5599 said:

If the board is perfect then i will get the bios startup screen and then no cpu message.. correct?

Full system specs please.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP

onboard graphics

3rd gen i3 processor 

stock cooler

450 watts psu

hynix ram 1066 mhz 2x2 GB

Link to post
Share on other sites

Reinstall your CPU. 1155 is notorious for dumb no boot issues.


y'all need to poop more often.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
5 hours ago, Levent said:

Reinstall your CPU. 1155 is notorious for dumb no boot issues.

Tried everything still not working

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×