Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
TechDegenerate

I had a weird problem, Does anybody know what this is?

Recommended Posts

could be anything like bad gpu, display cable or defective port on either end


The most underrated user and unsung hero of LTT Forum.

Casual Gamer and part time Youtuber.

Day Dreamer but lazy and lethargic when it comes to goals.

Always procrastinating. Avoiding challenges and getting out of comfort zone.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
4 minutes ago, WikiForce said:

could be anything like bad gpu, display cable or defective port on either end

I dont think so, cable doesnt matter, as i nust bought the monitor. And i had 5 BSODs in the last hour. Must be something else

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, TechDegenerate said:

I dont think so, cable doesnt matter, as i nust bought the monitor. And i had 5 BSODs in the last hour. Must be something else

i did mention gpu too so it could be that, maybe try using igpu if you do have one


The most underrated user and unsung hero of LTT Forum.

Casual Gamer and part time Youtuber.

Day Dreamer but lazy and lethargic when it comes to goals.

Always procrastinating. Avoiding challenges and getting out of comfort zone.

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
3 minutes ago, WikiForce said:

i did mention gpu too so it could be that, maybe try using igpu if you do have one

I am using an igpu. Thats why I didnt put that as a option. Cause I am using a old entry level laptop. So no dedicated GPU. Just iGPU. Also the thing stopped. My laptop just gave up and rebooted.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, TechDegenerate said:

I am using an igpu. Thats why I didnt put that as a option. Cause I am using a old entry level laptop. So no dedicated GPU. Just iGPU. Also the thing stopped. My laptop just gave up and rebooted.

I would still say its hardware. Could be mobo, could be something else. More so if this happens right after you have reinstalled Windows. I've had had bad mobo multiple times on laptop. You get similar graphical errors and BSODs.


^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×