Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Gershy13

Windows 10 2004 Update?

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I just got the update for windows 10 ver 2004, should i update?

 

Ive heard it has some issues/bugs?

 

Have they been sorted and is it safe to update now?

 

Thanks
Gershy13


CPU: Ryzen 7 3800x + Hyper 212 EVO       

RAM: 16GB Thermaltake Toughram RGB DDR4 3600MHz

Motherboard: Gigabyte X570 Aorus Pro

GPU: Gigabyte GTX 1060 6GB G1 Gaming         

SSD 1: Corsair MP600 1tb (Windows)      

SSD 2: Samsung 840 EVO 120gb (Scratch Drive)   

SSD 3: SanDisk Ultra II 120gb 

SSD 4: Samsung 860 EVO 250gb

HDD 1: WD Blue 1TB

HDD 2: Seagate Barracuda 2TB

Case: NZXT H710

PSU: Corsair TX750M

Mouse: Logitech G502

Keyboard: Element Gaming Beryllium

OS: Windows 10 Pro 64-bit  

Link to post
Share on other sites

I've seen weird things with user's files/settings/passwords/etc that are cured with a reboot.  So if that doesn't sound like something you wanna risk then I'd wait.  


AMD Ryzen 3900X  |  Fractal Design S36 360 AIO w/6 Corsair SP120L fans  |  Asus Crosshair VII WiFi X470  |  G.SKILL TridentZ 3600CL15 2x8GB @ 3800MHz 14-16-14-14-34  |  EVGA 1070 Ti SC GAMING ACX 3.0 Black w/NZXT Kraken G12 Cooler  |  Samsung 970 EVO M.2 NVMe 500GB - Boot Drive  |  Samsung 850 EVO SSD 1TB - Game Drive  |  Seagate 1TB HDD - Media Drive  |  EVGA 650 G3 PSU | Thermaltake Core P3 Case 

Link to post
Share on other sites

I had no problems


PM or DM me if you have any questions about audio or about your PC.

My pc specs

CPU > Intel core i7 9700k, GPU > RTX 2070 8gb, RAM > Corsair Vengance 2x8gb 3000mhz, Motherboard > Z390 Gigabyte Aorus Pro Wifi, Storage > 1TB HDD & 500gb M2 SSD, Cooling > H100I Corsair Platinum, PSU > Corsair RM750X V2

🎧Current Audio Setup For Gaming🎧

DT 990 pro 250ohm W/ Dekoni Elite Velour Pads

Soundblaster AE-9 Soundcard

Other peripherals

Keyboard > Razer Chroma v2 Orange Switches

Mouse > Logitech G502 Hero

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
2 minutes ago, nick name said:

I've seen weird things with user's files/settings/passwords/etc that are cured with a reboot.  So if that doesn't sound like something you wanna risk then I'd wait.  

Theyre fixed as soon as i reboot? That doesnt seem like too big of a deal?


CPU: Ryzen 7 3800x + Hyper 212 EVO       

RAM: 16GB Thermaltake Toughram RGB DDR4 3600MHz

Motherboard: Gigabyte X570 Aorus Pro

GPU: Gigabyte GTX 1060 6GB G1 Gaming         

SSD 1: Corsair MP600 1tb (Windows)      

SSD 2: Samsung 840 EVO 120gb (Scratch Drive)   

SSD 3: SanDisk Ultra II 120gb 

SSD 4: Samsung 860 EVO 250gb

HDD 1: WD Blue 1TB

HDD 2: Seagate Barracuda 2TB

Case: NZXT H710

PSU: Corsair TX750M

Mouse: Logitech G502

Keyboard: Element Gaming Beryllium

OS: Windows 10 Pro 64-bit  

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, C2dan88 said:

Current list of issues known to ms are listed here

https://docs.microsoft.com/en-us/windows/release-information/status-windows-10-2004

 

I have just updated to 2004 and had no issues with it. 

Ahh thank you, i didnt know a list like this existed. They all seem to not have any effect on me so i might go ahead and update.


CPU: Ryzen 7 3800x + Hyper 212 EVO       

RAM: 16GB Thermaltake Toughram RGB DDR4 3600MHz

Motherboard: Gigabyte X570 Aorus Pro

GPU: Gigabyte GTX 1060 6GB G1 Gaming         

SSD 1: Corsair MP600 1tb (Windows)      

SSD 2: Samsung 840 EVO 120gb (Scratch Drive)   

SSD 3: SanDisk Ultra II 120gb 

SSD 4: Samsung 860 EVO 250gb

HDD 1: WD Blue 1TB

HDD 2: Seagate Barracuda 2TB

Case: NZXT H710

PSU: Corsair TX750M

Mouse: Logitech G502

Keyboard: Element Gaming Beryllium

OS: Windows 10 Pro 64-bit  

Link to post
Share on other sites

It's probably more stable now, 3 months have passed. Still on 1903, but thinking about updating soon since end of service is approaching (December 2020)

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Gershy13 said:

Theyre fixed as soon as i reboot? That doesnt seem like too big of a deal?

I've only encountered three instances and those three were all a little different and were cured with a reboot.  I can't promise that will always work.  And honestly -- I think it was more tied to the update where Microsoft installed Edge.  


AMD Ryzen 3900X  |  Fractal Design S36 360 AIO w/6 Corsair SP120L fans  |  Asus Crosshair VII WiFi X470  |  G.SKILL TridentZ 3600CL15 2x8GB @ 3800MHz 14-16-14-14-34  |  EVGA 1070 Ti SC GAMING ACX 3.0 Black w/NZXT Kraken G12 Cooler  |  Samsung 970 EVO M.2 NVMe 500GB - Boot Drive  |  Samsung 850 EVO SSD 1TB - Game Drive  |  Seagate 1TB HDD - Media Drive  |  EVGA 650 G3 PSU | Thermaltake Core P3 Case 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×