Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
pepeshki

An old PC dosen't give video output

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I have an old PC that i got from our basement. The Fans on the PSU,GPU and CPU heatsink are spinning but when i plug the DVI cable to the GPU,but nothing appears on the monitor.I also tried a VGA cable,but again nothing appears on the monitor. Any solutions?

Link to post
Share on other sites

Full specs?


|| CPU: Ryzen 7 2700x @ 4.2GHz 1.4v || CPU Cooling: Wraith Prism (Upgrade to 212 Black Pending) || Motherboard: B450 Tomahawk MAX || RAM: C-DIE LPX @ 3266MHz 15-17-17-20 1.45v slightly tuned subs || Storage1x MX500 500GB 1x WD Blue 1TB 5400RPM || GPU: Gaming OC 5700XT @ 2010 Core // 1800 Mem || Case: H510 Matte Black || PSU: RM550x || Monitors: 2x KG281K || Keyboard: Tecknet Wired Membrane || Mouse: Tecknet Wired Mouse || Headphones: Platinum Wireless || Mic: Inbuilt (Upgrade to Yeti Nano Pending) || Console: PS4 Pro 1TB || Phone: iPhone X || Earphones: AirPods Pro || Watch: Apple Watch Series 2

 

My words of advice:

Don't buy Cherry Browns.

Don't play Overwatch. I've hate the game yet I play it every day.

Wireless > Lighter Mice

Silence > Temps for Coolers

Get a good PSU

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
On 8/9/2020 at 3:14 PM, gloop said:

Full specs?

CPU: AMD Athlon X2 64 (with stock cooler)

GPU: idk

MOBO:idk

RAM: 2GB

PSU:FSP GROUP something... something... 400W

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Newegg

×