Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
RobVandal999

POSTs and can get into Bios, but

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Hello, so recently i decided to do some upgrading. I upgraded my MoBo, CPU, and RAM. I kept everything else from my previous build. When i go to power up, it posts and i can navigate the Bios. The problem is it wont start up windows even though it recognizes the boot drives. It stops at the American Megatrends screen and says "hit F1 to run setup" at the bottom.

WIN_20200805_13_18_41_Pro.jpg

Link to post
Share on other sites

It won't let you continue because your CPU fan is plugged into the wrong place. It doesn't want to kill your CPU. Plug in your CPU fan header in the correct location.


@BlueScope819 so I can see your post

#MuricaParrotGang

My name is Legion 'Murica Parrot Gang, for we are many.

If a design is taking too long, the design is wrong, and therefore, the design must be modified to accelerate progress. -Elon

Mentioned in 8/5/2020 TechLinked

Link to post
Share on other sites
Posted · Original PosterOP
Just now, BlueScope819 said:

It won't let you continue because your CPU fan is plugged into the wrong place. It doesn't want to kill your CPU. Plug in your CPU fan header in the correct location.

Thank you sir! all fixed and running.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×